🔥İndirim Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah YENİDEN STOKLARDA

Bu soğutucu daha mantıklı bence.

detaylı inceleme
LE360 V2
Screenshot_1.webp

I360
MSI.webp

LF360 PRO
ARCTIC.webp

Son düzenleme:
Brom freezer 36, 34 duodan daha iyi zaten. Neyin kafasındasın ? Daha düşük versiyonu bile böyle sonuç veriyorsa freezer 36 almamak saçma. İyi bir dual tower istiyorsan git dark rock prolara bak. Al buyur. Kendin bak. Daha düşük sıcaklık. Aynı ses seviyesi.

Alıntıyı görüntüle
Dostum kendime ve tanıdığıma sistem dizdik. İkimizde Arctic aldık kesinlikle harika bir şey. PA çok hantal kalıyor montaj vs. Arctic daha uygun daha temiz.

Şu kule tipi fanların nasıl takılacağını herkes farklı bi şekilde söylüyor doğrusunu öğrenmek devlet sırrı sanki 😀

Alınır a620m ile kullanıyorum ramin üzerinde sıkıntı yok.
7500f için stok ile 25-30 derece değiştiriyor.

merhaba bu sogutucuyu aldım ama macun sürülmüş hazır şekilde mi geliyor yoksa biz mi süreceğiz.

Mevcut kasam 360mm desteklemediği için bende bu ürünü sipariş geçtim bakalım. Umarım 14600KF soğutur kereta

Screenshot_2025-08-31-21-46-14-664_tr.com.topkapidanismanlik.pazarama.app.webp

Brom freezer 36, 34 duodan daha iyi zaten. Neyin kafasındasın ? Daha düşük versiyonu bile böyle sonuç veriyorsa freezer 36 almamak saçma. İyi bir dual tower istiyorsan git dark rock prolara bak. Al buyur. Kendin bak. Daha düşük sıcaklık. Aynı ses seviyesi.

Alıntıyı görüntüle
Israrla bir şey biliyormuş gibi konuşuyorsunuz. Piyasada kaç tane Intel sistem kullanan var? kaç tane AMD sistem kullanan var? daha soğutucuların soket den sokete farklı performans göstediğini bilmiyorsunuz.

Intel sistemi olan arctic alabilir ama AMD sistem için pearless assassin çok daha iyi bir soğutucu bu kadar basit.

Ekler

• 1000029019.webp
    1000029019.webp
    89.1 KB · Hit: 17
Israrla bir şey biliyormuş gibi konuşuyorsunuz. Piyasada kaç tane Intel sistem kullanan var? kaç tane AMD sistem kullanan var? daha soğutucuların soket den sokete farklı performans göstediğini bilmiyorsunuz.

Intel sistemi olan arctic alabilir ama AMD sistem için pearless assassin çok daha iyi bir soğutucu bu kadar basit.
Anlamadığınız şey şu. Peerless assasin çift kule tipine göre mid. Bak arctic tek kule ile 2 derece fark yapıyor sadece ve daha sessiz. Fanlar köklenince arctic eşitliyo zaten ve ona rağmen daha sessiz çalışıyor. Çift kuleyi kasaya sığdırcam derdi yok, temizlemesi daha rahat, daha kompakt daha şık. Bunları bilerek neden peerless assasin alırsın ki ? Arctic’in fan eğrisi daha keskin. Belli bir dereceye kadar zorlamaz kendini. İkisini de stresse sok bak bakalım fark var mı. Thermalright kötü marka değil ama arctic çok daha kaliteli. Fiyatı aynıyken peerless assasin almanın hiçbir mantığı yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca dediğim şeyler amd için de geçerli. Amd intel fark etmez arctic her türlü daha mantıklı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,315
Üyeler
184,768
Son üye
Karol
Geri