❌İndirim Bitti! Thermalright Peerless Assassin 120 SE iyzico ile 409 TL!!!

Reaksiyon skoru
76
İyzico üzeri ilk ödemeye 500 tl + %25 bayram kampanyası + %10 gaming gen tr kampanyalarına katılarak 1399 tl değerin de olan işlemci soğutucusunu 409 tl fiyata almış oluyoruz.
denendi ve onaynlandı .P
990 tl casback geliyor.

İyzico üzeri ilk ödemeye 500 tl + %25 bayram kampanyası + %10 gaming gen tr kampanyalarına katılarak 1399 tl değerin de olan işlemci soğutucusunu 409 tl fiyata almış oluyoruz.
denendi ve onaynlandı .P
990 tl casback geliyor.

Birde bunun dijital göstergeli olanı vardı ekranlı sanırım oda 600 700 küsúre geliyor indirimle

Arkadaş amerikayı yeniden keşfetmiş tebriklerimizi iletiyoruz 🥇

Şaka komiklik neyse de an itibariyle 110 sayfa olan konuya linki de bırakayım

bu iki uygulamada yaş sınırı var mıydı arkadaşlar
sade iyzico ile alımda bu fiyat diğer uygulama ile nerdeyse bedavaya gelir muhtemelen ve evet 18 üstü olman gerek baban veya annen üzeri hesap aç brader

denendi ve onaynlandı .P
990 tl casback geliyor.

o cashback i de ben olsam itemci.com üzerinden veya bi yerden razer gold kodu alıp alıcı sitelere satar nakite çekerdim ama 750 civarı geri dönüş olur komisyonlardan itemci üzerinden 2 hesapla birinden ilan açılıp birinden ilan kurup diğerinden alırsan 80 lira keser
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sade iyzico ile alımda bu fiyat diğer uygulama ile nerdeyse bedavaya gelir muhtemelen ve evet 18 üstü olman gerek baban veya annen üzeri hesap aç brader
iyzicoda telefon numarası olsa yetiyordu kimlik doğrulama gerekmiyordu

o cashback i de ben olsam itemci.com üzerinden veya bi yerden razer gold kodu alıp alıcı sitelere satar nakite çekerdim ama 750 civarı geri dönüş olur komisyonlardan itemci üzerinden 2 hesapla birinden ilan açılıp birinden ilan kurup diğerinden alırsan 80 lira keser
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iyzicoda telefon numarası olsa yetiyordu kimlik doğrulama gerekmiyordu
kampanyalar genelde onaylı hesap istiyor

denendi ve onaynlandı .P
990 tl casback geliyor.

hocam bu casback ücreti tekrar hesaba atabiliyor muyuz yoksa yine alışveriş yapmak mı zorundasın?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,678
Üyeler
184,041
Son üye
berattrn1
Geri