🔥İndirim Thermalright Phantom Spirit 1.499 TL

%20 kampanyası ,31 ocak sonmus. İyzico ile ilk alışverişte 300 TL puan tarzı bişey var.uygulamayi indirip katılmak gerekiyormuş sitesinde var bilgiAlıntıyı görüntüle
ilk alışveriş 300tl kampanyasına katıldığımızda kampanya için geçerli mağazalar yazıyor altta gaming gen tr sitesi gözükmüyor baya site/marka var ama gaming gen yok sanırım orada geçerli değil.

Ryzen 7 7700x ile kullanıyorum Phantom Spirit EVO modelini. Oldukça memnunum. %50 çalışırken işlemci 70-75 derecede , ama darboğazsız oyunlarda %50nin altındaysa 65 dereceleri görüyor. 280mm sıvı soğutmadan farkı asla yok 360mm sıvı soğutmaların bazılarından da iyi . Kesinlikle öneririm. Ama EVO modeli 1-2 derece serin yani SE modeli de belki 1-2 derece sıcaktır önemi yok ama

1739799504989.png

bu da arkadaşımın sistemi buna da uyar mı?

1739801446740.png

12700F ile 10 dakikalık Cinebench R23 testi sonucunda Peerless Assassin ile bu sonuçları gördüm, OCCT ile de 185 Watt'ı gördü ancak 72-73 dereceden yukarı çıkmadı, başka herhangi bir test ile de daha yüksek güç çektiğine rastlamadım, macun olarak MX4 kullanıyorum. Phantom Spirit daha iyi bir soğutucu olduğundan ve yüksek güç tüketiminde fark daha belirgin olacağından bundan 1-2 derece daha soğuk çalışabilir (belki). Maximum çekeceği güce göre 200W civarındaki bir intel işlemciyi 80 dercenin altında tutabileceğini düşünüyorum. 12. nesilden i7 12700, 13. nesilden i5 13600 ve 14. nesilden de i5 14600 işlemcilerini bu civarlarda tutabilir.

ilk alışveriş 300tl kampanyasına katıldığımızda kampanya için geçerli mağazalar yazıyor altta gaming gen tr sitesi gözükmüyor baya site/marka var ama gaming gen yok sanırım orada geçerli değil.
Emin misiniz hocam ona göre alacağımda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam tami kart ile alabilirsiniz 300 tl veriyor

Son düzenleme:
sitelerine giremiyorum bi bende mi böyle
Sitede sıkıntı var şu an açılmıyor.
Phantom Spirit EVO stokları bi' süredir yok, diğerleri satıştaydı.

MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI anakart, Lexar Ares RGB 2 x 16 GB DDR5-6400 CL32 RAM ile MSI MAG FORGE 100R ATX Mid Tower kasaya uyar mı sizce? PC part picker ram yüksekliği sorun yaratabilir diyor ama emin olamadım kurtarır mı ?
Ben de Phantom Spirit Evo aldığım için bunu araştırmıştım, 42mm civarı yüksekliklere kadar fix olduğu görülüyor.
Lexar Ares 43.2 civarı falan sanırım, yani 1mm'nin de pek sorun olacağını sanmam. Zaten fanlar yuarı aşağı hareket ettiği için ufak bi' yukarıya esneme yapılabilir.

Son düzenleme:
Sitede sıkıntı var şu an açılmıyor.
Phantom Spirit EVO stokları bi' süredir yok, diğerleri satıştaydı.

Ben de Phantom Spirit Evo aldığım için bunu araştırmıştım, 42mm civarı yüksekliklere kadar fix olduğu görülüyor.
Lexar Ares 43.2 civarı falan sanırım, yani 1mm'nin de pek sorun olacağını sanmam. Zaten fanlar yuarı aşağı hareket ettiği için ufak bi' yukarıya esneme yapılabilir.
Eyvallah hocam, yukarı kaydırınca da kasanın limiti 160 mm oraya takılmayayım diye kullanan varsa sormak istedim. Sizde de aynı RAM var sanırım, değme filan oluyor mu sorun yaratır mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,094
Üyeler
175,163
Son üye
Splintex
Geri