Otobuscu06
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 612
teşekkür ederimGeçilmez
teşekkür ederimGeçilmez
ilk alışveriş 300tl kampanyasına katıldığımızda kampanya için geçerli mağazalar yazıyor altta gaming gen tr sitesi gözükmüyor baya site/marka var ama gaming gen yok sanırım orada geçerli değil.%20 kampanyası ,31 ocak sonmus. İyzico ile ilk alışverişte 300 TL puan tarzı bişey var.uygulamayi indirip katılmak gerekiyormuş sitesinde var bilgiAlıntıyı görüntüle
Emin misiniz hocam ona göre alacağımdailk alışveriş 300tl kampanyasına katıldığımızda kampanya için geçerli mağazalar yazıyor altta gaming gen tr sitesi gözükmüyor baya site/marka var ama gaming gen yok sanırım orada geçerli değil.
Hocam tami kart ile alabilirsiniz 300 tl veriyorilk alışveriş 300tl kampanyasına katıldığımızda kampanya için geçerli mağazalar yazıyor altta gaming gen tr sitesi gözükmüyor baya site/marka var ama gaming gen yok sanırım orada geçerli değil.
Sitede sıkıntı var şu an açılmıyor.sitelerine giremiyorum bi bende mi böyle
Ben de Phantom Spirit Evo aldığım için bunu araştırmıştım, 42mm civarı yüksekliklere kadar fix olduğu görülüyor.MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI anakart, Lexar Ares RGB 2 x 16 GB DDR5-6400 CL32 RAM ile MSI MAG FORGE 100R ATX Mid Tower kasaya uyar mı sizce? PC part picker ram yüksekliği sorun yaratabilir diyor ama emin olamadım kurtarır mı ?
Yazdığım mesajı okumadan soru sormayın.Alıntıyı görüntüle
bu sisteme uyar mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
RGB kapatılabiliyor mu?
OC yapılmayacaksa 14700K yı bile kurtarır.intelde hangi islemciye kadar kurtarir?
Eyvallah hocam, yukarı kaydırınca da kasanın limiti 160 mm oraya takılmayayım diye kullanan varsa sormak istedim. Sizde de aynı RAM var sanırım, değme filan oluyor mu sorun yaratır mı?Sitede sıkıntı var şu an açılmıyor.
Phantom Spirit EVO stokları bi' süredir yok, diğerleri satıştaydı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben de Phantom Spirit Evo aldığım için bunu araştırmıştım, 42mm civarı yüksekliklere kadar fix olduğu görülüyor.
Lexar Ares 43.2 civarı falan sanırım, yani 1mm'nin de pek sorun olacağını sanmam. Zaten fanlar yuarı aşağı hareket ettiği için ufak bi' yukarıya esneme yapılabilir.