İsimbulamajim
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,318
Kupon düşürseniz çok iyi fiyata gelir.
GamingGenTR fiyatları Akakçe'ye düşmemiş. Bu konuyu kilitleyip iyi fırsatlar varsa ana konu açalım hemen.Kargo ücreti çıkıyor mu bilmiyorum. Aynı satıcı. Kargo ücreti çıkmıyorsa buradan bakılabilir. Daha uygun.![]()
Gaming.Gen.TR 5 Yaşında - BİLGİSAYAR BİLEŞENLERİ
www.gaming.gen.tr
Sabah biri buradaki klavye, mouse için konu açmıştı ama bulamadım konuyu şimdiGamingGenTR fiyatları Akakçe'ye düşmemiş. Bu konuyu kilitleyip iyi fırsatlar varsa ana konu açalım hemen.
4600e almıştım 2 3 ay oldu sonra hep bu fiyatta kaldı sanırım.bu arkadaşa indirim yokmu ya![]()
Thermalright Frozen Warframe Pro 360 Black ARGB 360mm Intel-AMD Uyumlu Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yeni genel pompa ve soğuk plaka tasarımı, sessiz pompa çalışması ve aşağıdaki özellikleri sunar ağır ısı yüklerini CPU’dan radyatöre hızlı bir şekilde aktarırwww.gaming.gen.tr
sabah siparis verdim bende bunu ama indirim falan olacaksa iptal ederim4600e almıştım 2 3 ay oldu sonra hep bu fiyatta kaldı sanırım.
İndirim olsun yeter kallavi markaya taksit olmasada olurbetaplus gamingentr diğer ismi. Her zaman kendi sitesinde daha ucuza satıyor thermalright ürünlerini ama taksit yok tabi vade farksız
kallavi ne demekİndirim olsun yeter kallavi markaya taksit olmasada olur