- Reaksiyon skoru
- 67
Allah Bilir1500 lirayken kriter bakmadan fepe diye övdüğümüz thermalright'ın o 1500-2000lik modelleri ne oldu da 10-15 binlere çıktı?ve sizce ne zaman düzelir
Allah Bilir1500 lirayken kriter bakmadan fepe diye övdüğümüz thermalright'ın o 1500-2000lik modelleri ne oldu da 10-15 binlere çıktı?ve sizce ne zaman düzelir
Stoklar gelmiş beklesem bunu alırdımAcil Bir Soğutma İhtiyacın Varsa Alabilirsin
![]()
Thermalright Frost Spirit 140 Hava Soğutucu
Çift anodize Alüminyum kapak sadece soğutucunun harika görünümünü sunmakla kalmaz, aynı zamanda soğutucu kanatlarını çizilmelere karşı korur.www.gaming.gen.tr
muhtemelen stok yok diyedir , digital modelleri bile 2k şu an1500 lirayken kriter bakmadan fepe diye övdüğümüz thermalright'ın o 1500-2000lik modelleri ne oldu da 10-15 binlere çıktı?ve sizce ne zaman düzelir
Trifact incelemisti 2 derece fark ediyordu yanlış hatırlamıyorsamSoğutmayı boşver de şu güçlendirme kitini aylardır bekliyoruz.
![]()
Thermalright AM5 işlemciler için Güçlendirme Kiti
İşlemci soğutucuların işlemciye daha iyi temas etmesini sağlayarak, işlemcinin serin çalışmasına yardımcı olur.www.gaming.gen.tr
Modası Geçti GalibaSoğutmayı boşver de şu güçlendirme kitini aylardır bekliyoruz.
![]()
Thermalright AM5 işlemciler için Güçlendirme Kiti
İşlemci soğutucuların işlemciye daha iyi temas etmesini sağlayarak, işlemcinin serin çalışmasına yardımcı olur.www.gaming.gen.tr
yanlış anladığım bir durum yok aslında Türkiye stokları tükendiği için fiyatlardaki absürtlük normal. ben muadil bir ürün kullandığımı ve size de önerebileceğimi belirtmek istedim.siz olayı çok yanlış anlamışsınız hocamayrıca ben bundan bahsediyordum. bir tanesinde daha olmuştu ama sanırım düzeltmişler
![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Lazım hacım faydalı icat 5 derece farkediyor benim sistemde.Trifact incelemisti 2 derece fark ediyordu yanlış hatırlamıyorsam
1500 lirayken kriter bakmadan fepe diye övdüğümüz thermalright'ın o 1500-2000lik modelleri ne oldu da 10-15 binlere çıktı?ve sizce ne zaman düzelir