- Reaksiyon skoru
- 8
İkisi de değil. Direksiyon setlerini insanlar ya zaman bulamadığından ya da heveslerini aldıklarından hep satıyor 2.elde temiz bir şekilde. Eğer 18-20 bandına çıkabilirsen thrustmaster t300rs al. Ekonomik takılmak istiyorum dersen g29 al geç çok uyguna bulursun.Logitech G923 mü bu mu
Ben t300rs almadan önce tüm modelleri araştırdım. T248 hybrit yapıda olduğu için daha iyi olduğunu söylüyorlar. T248 haricinde 3 arkadaş g29, t300rs gt ve rampage ürünlerini aldık. Rampage fiyatı uygun çok yorum yapmayacağım aralarında en geride o kalıyor ama g29 ile t300 arasında çok fark var onu söylemek isterim. Ben de arkadaşın söylediğine katılıyorum alıp kullanmayan kenara koyan birsürü kişi var. Onlardan satılık bulursanız daha mantıklı olur. 2. El t300 rs gt öneririm. Ben yanında th8a shifter aldım. Kenarda dinleniyorlarLogitech G923 mü bu mu
İkisi de değil. Direksiyon setlerini insanlar ya zaman bulamadığından ya da heveslerini aldıklarından hep satıyor 2.elde temiz bir şekilde. Eğer 18-20 bandına çıkabilirsen thrustmaster t300rs al. Ekonomik takılmak istiyorum dersen g29 al geç çok uyguna bulursun.
Tamamen aynı düşüncedeyim zaten kesinlikle ikinci el alırım direksiyon seti alırsam. Herkese, arkadaşlarıma, forumdakiler hepsine söylüyorum sıfır direksiyon seti alınmaz diye. Hatta baya uzun bir mesaj yazmıştım kopyala yapıştır yapıyorum çoğu kişiyeBen t300rs almadan önce tüm modelleri araştırdım. T248 hybrit yapıda olduğu için daha iyi olduğunu söylüyorlar. T248 haricinde 3 arkadaş g29, t300rs gt ve rampage ürünlerini aldık. Rampage fiyatı uygun çok yorum yapmayacağım aralarında en geride o kalıyor ama g29 ile t300 arasında çok fark var onu söylemek isterim. Ben de arkadaşın söylediğine katılıyorum alıp kullanmayan kenara koyan birsürü kişi var. Onlardan satılık bulursanız daha mantıklı olur. 2. El t300 rs gt öneririm. Ben yanında th8a shifter aldım. Kenarda dinleniyorlar![]()
Yeni her zaman yenjdjrİkinci el ürünün sağlam olduğunu nasıl bilcez. Adamın evine asetta corsayla mı gidecez. Tek bir oynayışta anlaşılır mı boşluklar veya hatalar.
Çok iyi fiyat g29 um var param olsa alırdım bunuyaÇift kayış olsa gerçekten çok satan bir model olabilirdi ancak T150 gibi dişli+kayış kullanıldığı için pek tercih edilmiyor. Çift kayış sistem olsa diğer özellikleriyle T300'e belki rakip olabilirdi. Çünkü pedal olarak T3PM var ve T300'deki T3PA pedaldan daha iyi. Onun dışında direksiyon simidi olarak da hem görüntü hem de özellik açısından daha iyi çünkü üzerinde bir ekran var ve tuş sayısı daha fazla. Ancak T248'in T300'den biraz daha güçsüz olduğunu ve direksiyon simidinin sök tak yapılamadığını da unutmamak gerek. Dolayısıyla ben de imkan varsa ikinci elden T300 alınmasını tavsiye ederim. 12.000 TL'ye ilanda olan var, hemde Alcantara Edition.
Hocam bunlar joystick ya da ekran kartı gibi malzemeler değil. Özellikle thrustmaster gibi markalar bir hayli güçlü titreşim ve forcefeedback motorları kullandığından sıradan bir kullanıcının kalıcı olarak hasar vermesi çok zor. Direksiyon incelemelerine bakıp alabilirsiniz. Youtubeda ets ya da assetto oynayan kanallar var hepsi 2.el önerir. Cidden insanlar 5-10 kez kullanıp kaldırıyor hala çoğunda kutusu-faturası belki garantisi bile duruyor zaten.İkinci el ürünün sağlam olduğunu nasıl bilcez. Adamın evine asetta corsayla mı gidecez. Tek bir oynayışta anlaşılır mı boşluklar veya hatalar.