Neler Yeni

ticaret yapanlardan tavsiye almak istiyorum

The Batman

80+ Silver
şuan hali hazırda 8 saat çalıştıgım bir iş var ama ücreti beni tatmin etmiyor ticarete atılmak istiyorum daha iyi para kazanıp daha özgür olmak için nerden başlayabilirim önelerilere açıgım

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,580
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Tamamen girişimcilik becerin ile alakalı. Ben kendime fırsat bulamadığımdan okuduğumdan henüz ticaret olayına giremedim.
Ama diyeceğim şeyleri bilmek için çok da üst kademe ticaret bilgisine sahip olunması gerektiğini düşünmüyorum.

Sosyal medyada gündem olan veya insanların halihazırda ihtiyacı olan bir ürünün satışını yapabilirsin.
Bunun için kendine sosyal medya platformlarında hesap açıp reklamını iyi bir şekilde yapman gerekir ki alıcı olsun.

Özetle ürün bulmak veya bizzat yapmak.
Ve reklamını iyi yapmak.
Tüm olay bu iki başlıktan ibaret.

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
reklamını iyi yap

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
723
İsim
Musa ÖZ
şuan hali hazırda 8 saat çalıştıgım bir iş var ama ücreti beni tatmin etmiyor ticarete atılmak istiyorum daha iyi para kazanıp daha özgür olmak için nerden başlayabilirim önelerilere açıgım
Doğru zamanda doğru yerde ol (fakirim)

Reapt0r

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
Ayberk Albayrak
ne ticareti yapacağına bağlı ne ticareti yapacağını söyle ona göre tavsiye verelim.

noyan123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
noyanz12
yapabilirsem dijital ürünler yapamazsam fiziksel ürün
Dijital ürünü ilk başta çalışırken girmen daha sağlıklı oluyor, sigortan ödendiği için bağkur ödemek zorunda kalmıyorsun. Öbür türlü ilk başta çok masraf oluyor. Sonrasında işler hızlanana kadar bir birikim şart.

The Batman

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dijital ürünü ilk başta çalışırken girmen daha sağlıklı oluyor, sigortan ödendiği için bağkur ödemek zorunda kalmıyorsun. Öbür türlü ilk başta çok masraf oluyor. Sonrasında işler hızlanana kadar bir birikim şart.
şuan aktif olarak günde sigortalı bir işim var 8 saat + vakitte birşeyler yapmak istiyorum

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,372
İsim
Diyarhan
Çorapta iyi para var. Hastahane giyiminde de öyle insta hesabı açıp toptan aldığın malı kar ile satabilirsin. Tutarsa iyi para kazanırsın.

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
794
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Bu piyasada ticaret zorlaşıyor her geçen gün. En basitinden geçen 1 tır mal geldi 14.000₺ydi piyasası o zaman. şimdi malı 7000 den satıyorlar internette :D Nakite çevirmek isteyen çok eleman var piyasada. Sıfırdan başlayarak eğer bunu başarabilirsen ne mutlu sana. Tersci çoğaldı.

The Batman

80+ Silver
Bu piyasada ticaret zorlaşıyor her geçen gün. En basitinden geçen 1 tır mal geldi 14.000₺ydi piyasası o zaman. şimdi malı 7000 den satıyorlar internette :D Nakite çevirmek isteyen çok eleman var piyasada. Sıfırdan başlayarak eğer bunu başarabilirsen ne mutlu sana. Tersci çoğaldı.
bence bu uzun zamandır olan şeyler benzin parası depo maliyeti bakım giderleri falan derken elden cıkarmak daha uyguna geliyor

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
794
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
bence bu uzun zamandır olan şeyler benzin parası depo maliyeti bakım giderleri falan derken elden cıkarmak daha uyguna geliyor
Vaadeli mal alıyorsun malı nakite çevirirsen her türlü kardasın zaten. Ahmetden 5000₺e mal alınıyor. Tır bize gelmeden mehmete nakite 6000e veriliyor. Mükemmel ticaret.

Top Bottom