PuSuRu
80+
Şimdi bu yazı sistem değiştirilmeden önce yazıldı diye düşünüyorum o yüzden "Omnipotent = Tier 0" hatası için bir şey demiyeceğim.
Bunun dışında örnek verilen karakterlerde bazı hatalar yapılmış, Ichigo 5B, Naruto 5C gibi.
Bunları kendimce düzelteceğim;
-Manga Saitama 4A(Garou'nun gama patlamalarından ölçek alıyor.)
-Naruto Adult SPSM ve üstü formları L2C metaya sahip, metayı saymazsak 4A.(Meta Momoshiki'nin evren yaratmasından, 4A'ysa Kaguya'nın yarattığı Kırmızı Nebula vs. içeren boyutundan ölçek alıyor.)
-Ichigo 2C, muhtemelen Yhwach'ın gargantayı etkilemesi ile 5D ap'den dolayı L1C verilebilir.
-Ben 10 hakkında çok bir bilgim yok, ama Alien X hatırladığım kadarıyla 2A'yı zorluyordu.
-Anos Silver Sea'nin uzay-zamanından etkilenmiyor ama bu L1C'ye baseline verdiği için 2A demek daha mantıklı.
-Gılgamış'ın 1A'yı zorlayacağını düşünüyorum, 1A diyemezsek L1C/1C uygundur diye düşünüyorum.
-Akuto H1A değil Tier 0.
-Featherine'de en son Tier 0'dan H1A'ya oradan da 1A'ya düşürülmüştü.
Paylaşımın üzerinden 2 yıl geçmiş olsa bile elinize sağlık hocam.
Bunun dışında örnek verilen karakterlerde bazı hatalar yapılmış, Ichigo 5B, Naruto 5C gibi.
Bunları kendimce düzelteceğim;
-Manga Saitama 4A(Garou'nun gama patlamalarından ölçek alıyor.)
-Naruto Adult SPSM ve üstü formları L2C metaya sahip, metayı saymazsak 4A.(Meta Momoshiki'nin evren yaratmasından, 4A'ysa Kaguya'nın yarattığı Kırmızı Nebula vs. içeren boyutundan ölçek alıyor.)
-Ichigo 2C, muhtemelen Yhwach'ın gargantayı etkilemesi ile 5D ap'den dolayı L1C verilebilir.
-Ben 10 hakkında çok bir bilgim yok, ama Alien X hatırladığım kadarıyla 2A'yı zorluyordu.
-Anos Silver Sea'nin uzay-zamanından etkilenmiyor ama bu L1C'ye baseline verdiği için 2A demek daha mantıklı.
-Gılgamış'ın 1A'yı zorlayacağını düşünüyorum, 1A diyemezsek L1C/1C uygundur diye düşünüyorum.
-Akuto H1A değil Tier 0.
-Featherine'de en son Tier 0'dan H1A'ya oradan da 1A'ya düşürülmüştü.
Paylaşımın üzerinden 2 yıl geçmiş olsa bile elinize sağlık hocam.
Son düzenleme: