tiggo 7 pro alınırsa nasıl sorunlar çıkabilir

Receb İvedik

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,047
0 araçta sorun çıkacağını sanmıyorum ama servis masrafları, yakıt vs anlamında nasıl sorunlar çıkabilir 5 yıl kullanılacağını farzedersek . 1.2 milyona focus vs almaktansa bu araç daha mantıklı geliyor

valla sorun olurmu bilmiyorum ama yollarda vs. çok fazla görmeye başladım sıkıntı olacağını sanmıyorum ustası konusunda vs.da bu kadar fazla araç varken usta bulamamak saçma olur bencede focus almaktansa çok daha mantıklı

valla sorun olurmu bilmiyorum ama yollarda vs. çok fazla görmeye başladım sıkıntı olacağını sanmıyorum ustası konusunda vs.da bu kadar fazla araç varken usta bulamamak saçma olur bencede focus almaktansa çok daha mantıklı
focusta kaliteli ama karşılaştırınca chery çok daha dolu motor olarak 1.5 atmosferik 6 manuel bir yanda 1.6 turbo 7 dct . ozellik bakimindan da dolu

Omoda 5 kullanıyorum tek sıkıntısı yakıt. Sakin kullanman lazım.

Ben tercih etmezdim. Çünkü parça sorunu olacaktır. Bu motorları çözebilirsin de kaporta parçalarını bilmiyorum.
Sıfır arabada ne gibi sorunlar çıkar bilmiyorum. Çıkacapınu da düşünmüyorum açıkcası. Omoda 5 videosunu izledm hayalet ekran kötü gözüküyor ve gecikmeliydi. Aracı incelemek lazım.
Ama chery marka algısını kırıyor diye düşünüyorum.

Düzenledim ; hyundai motorluları yokmuş

Ben tercih etmezdim. Çünkü parça sorunu olacaktır. Usta konusuna gelirsek sanırım hyundai motorluları var. Bu motorları çözebilirsin de kaporta parçalarını bilmiyorum.
Sıfır arabada ne gibi sorunlar çıkar bilmiyorum. Çıkacapınu da düşünmüyorum açıkcası. Omoda 5 videosunu izledm hayalet ekran kötü gözüküyor ve gecikmeliydi. Aracı incelemek lazım.
Ama chery marka algısını kırıyor diye düşünüyorum.
piyasada bu kadar araç varken parça sıkıntısı yaşamaz hocam

piyasada bu kadar araç varken parça sıkıntısı yaşamaz hocam
Böyle düşünebilirsin mantıklı da geliyor. Hemen hemen her sokakta doblo d2 görebilirsin. Ama fabrikasına kadar git orjinal helezon yayı bulamazsın. Yani en bulunabilir araçların bile parçası bulunmayabiliyor.
Marka ülkeye uzun bir aradan sonra geri geldi. Parça ağını bu kadar kısa sürede çok büyüteceklerini sanmıyorum. Hiç bulunmaz demiyorum sadece sıkıntı çıkarabilir diyorum. Clio 5 kaporta aksamları halen kolay bulunmuyor ki her sokakta bir kiralık clio 5 bulunur.
Araç parasına göre aşırı dolu tatmin eder. Bu yönleriyle bakarsan kesinlikle alınır.

0 araçta sorun çıkacağını sanmıyorum ama servis masrafları, yakıt vs anlamında nasıl sorunlar çıkabilir 5 yıl kullanılacağını farzedersek . 1.2 milyona focus vs almaktansa bu araç daha mantıklı geliyor
Bizzat bindim ve focus b@kunu yer anca 👍 tiggo 7 ve 8 serisi tam aile arabası. Ayrıca tam dolu olarak geliyor size premium bir his veriyor 👍 bu devirde o paraya Megan boş paketi zor alınıyor 😄 tavsiyem bayiden siyah ya da beyaz sipariş vermeniz çünkü diğer renkler bayide çok geç teslim ediliyor ayrıca aldığınız gün seramik kaplama yaptırın mutlaka 👍

hocam cidden cok yakiyormus yinede gidip incelicez bu hafta
Aslan besleyen yemini düşünmez diyeceğim ama kmde 5tl falan yapıyor büyük maliyet ama ne alırsanız alın benzinde 8lt falan yakar normal kullanımda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,017
Üyeler
174,042
Son üye
dgknmelih
Geri