Kızagan
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 139
Ben olmadı deyip laf atmaya başlamıyorum. Sadece başka bir alana yönelip kendi paramla kendi şirketimin üzerinden yürümeyi denemeye başlayacağım. Hangi yarışmalara katıldınız bu arada?Ben sana şunu diyim kardeşim. Ben Türkiye, Azerbaycan, BAE, Hindistan ve birkaç ülkede daha yarışmalara katıldım. İlk başta meselenin türkiye'de olduğunu düşürdüm. Neden? Çünkü Türkiye'de yapmaya çalıştığım projeler engellendi diye. Sonrasında gittim yurtdışında denedim defalarca şansımı, yine olmadı. Neden biliyor musun? Çünkü olmaması gerekiyormuş. Bunca reddedilmeme rağmen elim boş dönmedim ben. Meseleyi kişisel algılamamak, Objektif düşünmek gibi Tecrübe ile kazanılacak olgular elde ettim. Herkes kendince bir şeyler için uğraşıyor. Herkes emeğinin karşılığını almaya çalışıyor. TR de bu emeğinin karşılığını almak çok çok daha zor farkındayım. Ancak her bir şey yapan başaramıyor. Bunu anlamıyor bizim millet. Bir şeyler deniyor. Sonra olmadı diyip laf atmaya devam ediyor. Neden olmadığı hakkında kendine objektif şekilde soru soran çok az insan tanıdım. Onlar da kendilerini çok daha iyi konuma getirdiler. Çünkü laf atmak yerine Kendilerine odaklanmaya devam ettiler. Anlatabildim umarım