Neler Yeni

Tiktok kapatılsın diyenler hakkında

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
TikTok'un kapatılmasına bir yönden karşıyım. Bu kadar insan diğer platformlara yayılmamalı. Şu an nerede olduklarını iyi biliyoruz tiktok ama orası kapatılırsa bu kadar insan her yere yayılacak daha kötü yani.

Beter Ali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,424
İsim
Mert Can Kopal
burada tiktok kötü diyenler için söylüyorum ben de öyle düşünüyodum ama tiktokun yapay zekası çok gelişmiş ve neyi beğenirsen onu çıkarır önüne yani kendi mizahınıza uygun kendi zevkinize uygun videolar çıkıyor

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Tiktok kapatılsın diyorsunuz nedeni cringe içerikler varmış sonra sizin yaptığınız kara mizah başka başka şeylere laf edilince ya da birisi içeri alınınca Özgürlük ühü ühü diyorsunuz komik
Anlatayım:

Mizah suç değildir, TikTok 99% bomboş.

Kendim bu uygulamayı Musical.ly zamanında kullandım, bilmem inanır mısınız komik şeyler vardı, ya da insanların eğlendiği videoları çektiği şeyler. Sonra sildim bu kadar.

Evren avcı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,291
İsim
Evren avcı
Tiktok kapatılsın diyorsunuz nedeni cringe içerikler varmış sonra sizin yaptığınız kara mizah başka başka şeylere laf edilince ya da birisi içeri alınınca Özgürlük ühü ühü diyorsunuz komik
max level

Mojo jojo

80+ Silver
Twitch' de yayın şekli= oyun oynamak video izleyip yorumlamak Twitch izleyenler zeki olan insanlar

Tiktok'da yayın şekli= arkadan şarkı açmak soyunup kamera karşısında dans etmek tiktok izleyneler 1IQ olan insanlar

Kısacası sen gelipde burada tiktok sevmeyen kişilere gelipte tiktoku savunma tiktok seviyorsan git izle burada gelipte tiktokun askerliğini yapma belliki yaşın küçük
Twich izleyen insanlar zeki, 31 spamlayan binlerce kişi var.

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Twitch' de yayın şekli= oyun oynamak video izleyip yorumlamak Twitch izleyenler zeki olan insanlar

Tiktok'da yayın şekli= arkadan şarkı açmak soyunup kamera karşısında dans etmek tiktok izleyneler 1IQ olan insanlar

Kısacası sen gelipde burada tiktok sevmeyen kişilere gelipte tiktoku savunma tiktok seviyorsan git izle burada gelipte tiktokun askerliğini yapma belliki yaşın küçük
Twitch kitlesi mi zeki o.O2 o.O2,Tiktok kitlesiyle yarışacak kadar zekilerdir muhtemelen...

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Biz burda mizah mı yapıyoruz ?
Kendin bakmayıp eğe eğe diyorsun ne desek boş bizim ağlamanız bizi güldürüyor tiktok kapatılsın KUDUR
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öhm:Sıradan bir insanı tanrı yapacak ve ona tapacak hale gelen zavallı gençlerimizin geleceği için #tiktokkapatilsinAlıntıyı görüntüle

Bak ciddi ciddi söylüyorum 5 yada 6. sınıf bu çocuk, ilk defa telefon almış çok bi içerik bilmiyor ve gacha life ı keşfetmiş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,216
Üyeler
167,806
Son üye
fatih123
Top Bottom