Tiktok kapatılsın diyenler hakkında

TikTok'un kapatılmasına bir yönden karşıyım. Bu kadar insan diğer platformlara yayılmamalı. Şu an nerede olduklarını iyi biliyoruz tiktok ama orası kapatılırsa bu kadar insan her yere yayılacak daha kötü yani.

burada tiktok kötü diyenler için söylüyorum ben de öyle düşünüyodum ama tiktokun yapay zekası çok gelişmiş ve neyi beğenirsen onu çıkarır önüne yani kendi mizahınıza uygun kendi zevkinize uygun videolar çıkıyor

Tiktok kapatılsın diyorsunuz nedeni cringe içerikler varmış sonra sizin yaptığınız kara mizah başka başka şeylere laf edilince ya da birisi içeri alınınca Özgürlük ühü ühü diyorsunuz komik
Anlatayım:

Mizah suç değildir, TikTok 99% bomboş.

Kendim bu uygulamayı Musical.ly zamanında kullandım, bilmem inanır mısınız komik şeyler vardı, ya da insanların eğlendiği videoları çektiği şeyler. Sonra sildim bu kadar.

Twitch' de yayın şekli= oyun oynamak video izleyip yorumlamak Twitch izleyenler zeki olan insanlar

Tiktok'da yayın şekli= arkadan şarkı açmak soyunup kamera karşısında dans etmek tiktok izleyneler 1IQ olan insanlar

Kısacası sen gelipde burada tiktok sevmeyen kişilere gelipte tiktoku savunma tiktok seviyorsan git izle burada gelipte tiktokun askerliğini yapma belliki yaşın küçük
Twich izleyen insanlar zeki, 31 spamlayan binlerce kişi var.

Twitch' de yayın şekli= oyun oynamak video izleyip yorumlamak Twitch izleyenler zeki olan insanlar

Tiktok'da yayın şekli= arkadan şarkı açmak soyunup kamera karşısında dans etmek tiktok izleyneler 1IQ olan insanlar

Kısacası sen gelipde burada tiktok sevmeyen kişilere gelipte tiktoku savunma tiktok seviyorsan git izle burada gelipte tiktokun askerliğini yapma belliki yaşın küçük
Twitch kitlesi mi zeki o.O2 o.O2,Tiktok kitlesiyle yarışacak kadar zekilerdir muhtemelen...

Biz burda mizah mı yapıyoruz ?
Kendin bakmayıp eğe eğe diyorsun ne desek boş bizim ağlamanız bizi güldürüyor tiktok kapatılsın KUDUR
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Öhm:Sıradan bir insanı tanrı yapacak ve ona tapacak hale gelen zavallı gençlerimizin geleceği için #tiktokkapatilsinAlıntıyı görüntüle

Bak ciddi ciddi söylüyorum 5 yada 6. sınıf bu çocuk, ilk defa telefon almış çok bi içerik bilmiyor ve gacha life ı keşfetmiş

Geri