Suzan AŞAN
80+
- Reaksiyon skoru
- 136
Aslında amacına uygun kullanılsa hoş bir uygulama ve baya geniş bir kullanıcı kitlesine sahip.daha 1000tane oyle çocuk var.
Aslında amacına uygun kullanılsa hoş bir uygulama ve baya geniş bir kullanıcı kitlesine sahip.daha 1000tane oyle çocuk var.
İyi ki yüklememişsin ilk popüler olmaya başladığında yükledim 2 dk sonra sildimBu kimin tiqtoqcusuuu buuuuuuuuu!
Allah'a şükür tiqtoqu hiç yüklemedim, kullanmadım. Acilen kapatılmalı.
Anlatayım:Tiktok kapatılsın diyorsunuz nedeni cringe içerikler varmış sonra sizin yaptığınız kara mizah başka başka şeylere laf edilince ya da birisi içeri alınınca Özgürlük ühü ühü diyorsunuz komik
max levelTiktok kapatılsın diyorsunuz nedeni cringe içerikler varmış sonra sizin yaptığınız kara mizah başka başka şeylere laf edilince ya da birisi içeri alınınca Özgürlük ühü ühü diyorsunuz komik
Twich izleyen insanlar zeki, 31 spamlayan binlerce kişi var.Twitch' de yayın şekli= oyun oynamak video izleyip yorumlamak Twitch izleyenler zeki olan insanlar
Tiktok'da yayın şekli= arkadan şarkı açmak soyunup kamera karşısında dans etmek tiktok izleyneler 1IQ olan insanlar
Kısacası sen gelipde burada tiktok sevmeyen kişilere gelipte tiktoku savunma tiktok seviyorsan git izle burada gelipte tiktokun askerliğini yapma belliki yaşın küçük
Twitch kitlesi mi zekiTwitch' de yayın şekli= oyun oynamak video izleyip yorumlamak Twitch izleyenler zeki olan insanlar
Tiktok'da yayın şekli= arkadan şarkı açmak soyunup kamera karşısında dans etmek tiktok izleyneler 1IQ olan insanlar
Kısacası sen gelipde burada tiktok sevmeyen kişilere gelipte tiktoku savunma tiktok seviyorsan git izle burada gelipte tiktokun askerliğini yapma belliki yaşın küçük
Bak ciddi ciddi söylüyorum 5 yada 6. sınıf bu çocuk, ilk defa telefon almış çok bi içerik bilmiyor ve gacha life ı keşfetmişÖhm:Sıradan bir insanı tanrı yapacak ve ona tapacak hale gelen zavallı gençlerimizin geleceği için #tiktokkapatilsinAlıntıyı görüntüle
Tiktok izleyenlerden daha zekiler akıllı adam tiktok izlemez twitcde hangi yayıncı bağış karşılığında soyunuyorTwich izleyen insanlar zeki, 31 spamlayan binlerce kişi var.
TikTok izleyenlerden daha zekiler? 31 spamlayan birinde 10 iq bile yokturTiktok izleyenlerden daha zekiler akıllı adam tiktok izlemez twitcde hangi yayıncı bağış karşılığında soyunuyor
TikTok izleyenlerden daha zekiler? 31 spamlayan birinde 10 iq bile yoktur
Ben zekiler demedim. Okuduğun şeyi anladığından emin misin?aynen hemde çok zekiler videodan anlaşılıyor