Tiktok kapatılsın diyenler hakkında

Ben o pc ile alakası olmayıp abuk subuk konuşan insanlardan bahsetmiyorum. Bahsettiklerim rtx 3070 ile kasa topluyor yani yabancı
Yabancılara laf yok. Bizim lafımız dişiliğini kullanıp kişiliğinden olanlara, çocukların saçma içeriklerine. Şimdi web tarayıcımdan TikTok'a gireceğim karşıma çıkan ilk şeyi atacağım bakalım ne çıkacak?
Bu çıktı, bunun bu videoyu çeken kişiye, izleyicilere ne faydası var?

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/31849783/
Bunun gibi 100 tane makale atabilirim , tiktokun zararlı olduğuna dair.
Bizim beynimizi aldatıp kişileri depresyona sürüklüyor, bağımlılık yaratıyor.
Aynısı Instagram reelslerinde de mevcut.

Yabancılara laf yok. Bizim lafımız dişiliğini kullanıp kişiliğinden olanlara, çocukların saçma içeriklerine. Şimdi web tarayıcımdan TikTok'a gireceğim karşıma çıkan ilk şeyi atacağım bakalım ne çıkacak?
Bu çıktı, bunun bu videoyu çeken kişiye, izleyicilere ne faydası var?
Dediğim gibi bende o maymunları sevmiyorum. Ancak tiktok kapanırsa bu maymunlar başka bir platforma Kayar mesela Instagrama ozamanda Instagrammi kapansın diyeceksin ?

yazık

Dediğim gibi bende o maymunları sevmiyorum. Ancak tiktok kapanırsa bu maymunlar başka bir platforma Kayar mesela Instagrama ozamanda Instagrammi kapansın diyeceksin ?
Gerekirse evet. Hatta bence reels kaldırılmalı.

Bence bunu engelleme'nin bir yöntemi yok gibi duruyor zaten halk tarafından sevilen bir kitle var bir de sevilmeyen bir kitle var. Yapıcak bir şey yok gibi maalesef.
Not: bu kendi görüşüm :)

Tiktok kapatılsın diyorsunuz nedeni cringe içerikler varmış sonra sizin yaptığınız kara mizah başka başka şeylere laf edilince ya da birisi içeri alınınca Özgürlük ühü ühü diyorsunuz komik
Tiktok KAPATILSIN.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,811
Üyeler
185,169
Son üye
hyperDNA
Geri