Jack321
80+ Bronze
Dahası
Size Tiktokgu savunmayacagimGerek yok, Tiktok kapatılsın bana yeter.
Size Tiktokgu savunmayacagimGerek yok, Tiktok kapatılsın bana yeter.
Tiktokgu ne hocam, Tiktok’u olacak.Size Tiktokgu savunmayacagim
TeşekkürlerTiktokgu ne hocam, Tiktok’u olacak.
Tiktok kapatılsınTiktok kapatılsın diyorsunuz nedeni cringe içerikler varmış sonra sizin yaptığınız kara mizah başka başka şeylere laf edilince ya da birisi içeri alınınca Özgürlük ühü ühü diyorsunuz komik
İçinde kendi egosundan boğulan 3ıq parasını zerre kadar haketmeyn kibirden kuduran insanların olduğu ve onları pohpoh kayan 12 yaşında verletlerin olduğu para içi herşeyi yapan garip garip hareketler yapan insanların olduğu platformun tabii ki kapanmasını isteyeceğizTiktok kapatılsın diyorsunuz nedeni cringe içerikler varmış sonra sizin yaptığınız kara mizah başka başka şeylere laf edilince ya da birisi içeri alınınca Özgürlük ühü ühü diyorsunuz komik
İllegal bir şey olmasına gerek yok gözlerimle gördüm 0-12 yaş arası çocukların %75 i bu uygulamayı kulanıyor ve onları örnek alıyor ve örnek aldıkları insanlar ın teknyaptıgı şey ya garip garip hareketler yapmak yada g***** başını açmak ve bu çocuklar bunlardan örnek alıp bunları yapıyor ve bu uygulama halen var hemen yasaklanması gerekiyorNeden kapatılmalı illegal bir şey yok senin eğlence anlayışına ters düştüğü için kapatılsın demek ne kadar mantıklı?
Sorun tiktok da değil tiktokgu işgal eden toxic kitlede tiktok da oldukça emek verilen başarılı ürünler De gördüm dilenci olmadan kaliteli videolar yapan kişilerTiktok kapatılsın diyorsunuz nedeni cringe içerikler varmış sonra sizin yaptığınız kara mizah başka başka şeylere laf edilince ya da birisi içeri alınınca Özgürlük ühü ühü diyorsunuz komik
düt düüüt yolu açın cellata baba diyen kardeşimiz ve cemre solmaz fanı arkadaşımız foruma gelmiş düt düüüüüüüütTiktok kapatılsın diyorsunuz nedeni cringe içerikler varmış sonra sizin yaptığınız kara mizah başka başka şeylere laf edilince ya da birisi içeri alınınca Özgürlük ühü ühü diyorsunuz komik
Tiktok kapatılsın diyorsunuz nedeni cringe içerikler varmış sonra sizin yaptığınız kara mizah başka başka şeylere laf edilince ya da birisi içeri alınınca Özgürlük ühü ühü diyorsunuz komik
yok değilTwitch'de yaş sınırı var. 18 yaş altı yayın yasak diye biliyorum.