Neler Yeni

Tiktok kapatılsın diyenler hakkında

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli

Jack321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Selçuk
Tiktokgu ne hocam, Tiktok’u olacak.
Teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tiktokun bi suçu yok içerisindeki kitlenin suçu var tiktok kapatılırsa başka bir platforma kayacak bu kitle 😐

drcymer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Recep
Tiktok kapatılsın diyorsunuz nedeni cringe içerikler varmış sonra sizin yaptığınız kara mizah başka başka şeylere laf edilince ya da birisi içeri alınınca Özgürlük ühü ühü diyorsunuz komik
Tiktok kapatılsın

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Cevap vermeye beynim el vermiyor ortaya bırakıyorum şöyle.

.RBO.

80+ Silver
Tiktok kapatılsın diyorsunuz nedeni cringe içerikler varmış sonra sizin yaptığınız kara mizah başka başka şeylere laf edilince ya da birisi içeri alınınca Özgürlük ühü ühü diyorsunuz komik
İçinde kendi egosundan boğulan 3ıq parasını zerre kadar haketmeyn kibirden kuduran insanların olduğu ve onları pohpoh kayan 12 yaşında verletlerin olduğu para içi herşeyi yapan garip garip hareketler yapan insanların olduğu platformun tabii ki kapanmasını isteyeceğiz 😡

Neden kapatılmalı illegal bir şey yok senin eğlence anlayışına ters düştüğü için kapatılsın demek ne kadar mantıklı?
İllegal bir şey olmasına gerek yok gözlerimle gördüm 0-12 yaş arası çocukların %75 i bu uygulamayı kulanıyor ve onları örnek alıyor ve örnek aldıkları insanlar ın teknyaptıgı şey ya garip garip hareketler yapmak yada g***** başını açmak ve bu çocuklar bunlardan örnek alıp bunları yapıyor ve bu uygulama halen var hemen yasaklanması gerekiyor

Son düzenleme:

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,188
İsim
Mustafa Enes Bulut
Sorun tiktok da değil tiktokgu işgal eden toxic kitlede tiktok da oldukça emek verilen başarılı ürünler De gördüm dilenci olmadan kaliteli videolar yapan kişiler

KirliKill

80+ Silver
düt düüüt yolu açın cellata baba diyen kardeşimiz ve cemre solmaz fanı arkadaşımız foruma gelmiş düt düüüüüüüüt

Gorkemslx

80+
izle & anla & geliş

Gorkemslx

80+
Twitch'de yaş sınırı var. 18 yaş altı yayın yasak diye biliyorum.
yok değil

geçmiş olsun tiktokçu hiçbişey bilmeyen dostum

Top Bottom