Tiktok kapatılsın diyenler hakkında

Tiktok kapatılsın diyorsunuz nedeni cringe içerikler varmış sonra sizin yaptığınız kara mizah başka başka şeylere laf edilince ya da birisi içeri alınınca Özgürlük ühü ühü diyorsunuz komik
Tiktok kapatılsın

Cevap vermeye beynim el vermiyor ortaya bırakıyorum şöyle.

Tiktok kapatılsın diyorsunuz nedeni cringe içerikler varmış sonra sizin yaptığınız kara mizah başka başka şeylere laf edilince ya da birisi içeri alınınca Özgürlük ühü ühü diyorsunuz komik
İçinde kendi egosundan boğulan 3ıq parasını zerre kadar haketmeyn kibirden kuduran insanların olduğu ve onları pohpoh kayan 12 yaşında verletlerin olduğu para içi herşeyi yapan garip garip hareketler yapan insanların olduğu platformun tabii ki kapanmasını isteyeceğiz 😡
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Neden kapatılmalı illegal bir şey yok senin eğlence anlayışına ters düştüğü için kapatılsın demek ne kadar mantıklı?
İllegal bir şey olmasına gerek yok gözlerimle gördüm 0-12 yaş arası çocukların %75 i bu uygulamayı kulanıyor ve onları örnek alıyor ve örnek aldıkları insanlar ın teknyaptıgı şey ya garip garip hareketler yapmak yada g***** başını açmak ve bu çocuklar bunlardan örnek alıp bunları yapıyor ve bu uygulama halen var hemen yasaklanması gerekiyor

Son düzenleme:
Sorun tiktok da değil tiktokgu işgal eden toxic kitlede tiktok da oldukça emek verilen başarılı ürünler De gördüm dilenci olmadan kaliteli videolar yapan kişiler

düt düüüt yolu açın cellata baba diyen kardeşimiz ve cemre solmaz fanı arkadaşımız foruma gelmiş düt düüüüüüüüt

izle & anla & geliş

Twitch'de yaş sınırı var. 18 yaş altı yayın yasak diye biliyorum.
yok değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

geçmiş olsun tiktokçu hiçbişey bilmeyen dostum

Geri