Neler Yeni

Tiktok kapatılsın diyenler hakkında

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,286
İsim
........
Şu 2 videodan sonra hayla tiktoku seviyorsan bişey demiyor zeka düşüklüğüne veriyorum.+ Yabanci tiktok güzel insanlar orasini burasini acip dan etmek yerine veya para icin eşek gibi anırmak yerine güzel videolar atiyorlar.

şahin doğan

80+ Platinum
Tiktok kapatılsın diyorsunuz nedeni cringe içerikler varmış sonra sizin yaptığınız kara mizah başka başka şeylere laf edilince ya da birisi içeri alınınca Özgürlük ühü ühü diyorsunuz komik
boş konudan başka bir şey değil benim yorumuma ağlama

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Tiktok kapatılsın diyorsunuz nedeni cringe içerikler varmış sonra sizin yaptığınız kara mizah başka başka şeylere laf edilince ya da birisi içeri alınınca Özgürlük ühü ühü diyorsunuz komik
İşte bir tiktokçunun zeka seviyesini şekil A da görüyorsunuz.

ArMTurk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Armi
Tiktok Çin için üretilen Yapay süper Zeka çalışmasının alt yapısı iken Facebook'ta Abd nin'dir İkisi arasındaki rekabetin alt yansıması sizlere ulaşır...! Kimisi reklam, kimisi sosyolojik, kimisi rekabet adına eleştiler getirilir Lakin üst boyutun alt kısımlarıdırlar :)

BerIin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Abdüssamet inal
Kara mizah ne anlama geldiğini bile bilmiyorsun daha

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
959
İsim
Çağrı Ö
tiktok kapatılsın. lafımın arkasındayım. düşünce ve fikir özgürlüğü savunuyorum ama kimse de 2x2=5(10luk sistemde ve bildiğim çarpma işlemi için) diyemez.

Sylexnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Alp Eren
Bakıyorum kuzenimin 1 milyon takipçisi var, çektiği videoların mantığı yok?
Şahsen başarılı bulduğum 1-2 kişi de var.

Komando41.

80+ Silver
insanların yatarak para kazandığı yer 1 dk boyunca dans edince emek verdim diye ağlayanlarla dolu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,036,206
Üyeler
164,269
Son üye
trhjkliur987
Top Bottom