Tiktok kapatılsın diyenler hakkında

Şu 2 videodan sonra hayla tiktoku seviyorsan bişey demiyor zeka düşüklüğüne veriyorum.+ Yabanci tiktok güzel insanlar orasini burasini acip dan etmek yerine veya para icin eşek gibi anırmak yerine güzel videolar atiyorlar.

Tiktok kapatılsın diyorsunuz nedeni cringe içerikler varmış sonra sizin yaptığınız kara mizah başka başka şeylere laf edilince ya da birisi içeri alınınca Özgürlük ühü ühü diyorsunuz komik
boş konudan başka bir şey değil benim yorumuma ağlama

Tiktok kapatılsın diyorsunuz nedeni cringe içerikler varmış sonra sizin yaptığınız kara mizah başka başka şeylere laf edilince ya da birisi içeri alınınca Özgürlük ühü ühü diyorsunuz komik
İşte bir tiktokçunun zeka seviyesini şekil A da görüyorsunuz.

Tiktok Çin için üretilen Yapay süper Zeka çalışmasının alt yapısı iken Facebook'ta Abd nin'dir İkisi arasındaki rekabetin alt yansıması sizlere ulaşır...! Kimisi reklam, kimisi sosyolojik, kimisi rekabet adına eleştiler getirilir Lakin üst boyutun alt kısımlarıdırlar :)

Kara mizah ne anlama geldiğini bile bilmiyorsun daha

tiktok kapatılsın. lafımın arkasındayım. düşünce ve fikir özgürlüğü savunuyorum ama kimse de 2x2=5(10luk sistemde ve bildiğim çarpma işlemi için) diyemez.

Bakıyorum kuzenimin 1 milyon takipçisi var, çektiği videoların mantığı yok?
Şahsen başarılı bulduğum 1-2 kişi de var.

insanların yatarak para kazandığı yer 1 dk boyunca dans edince emek verdim diye ağlayanlarla dolu

şu konu neden kapanmadı hala @Vesemir

Geri