Neler Yeni

Tiktok kapatılsın diyenler hakkında

Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
morofobik
Steam
Yok
Twitter
Yok
Facebook
Yok
Discord
Yok
Reddit
https://www.reddit.com/user/morofobik
Biz burda mizah mı yapıyoruz ?
Kendin bakmayıp eğe eğe diyorsun ne desek boş bizim ağlamanız bizi güldürüyor tiktok kapatılsın KUDUR
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bak ciddi ciddi söylüyorum 5 yada 6. sınıf bu çocuk, ilk defa telefon almış çok bi içerik bilmiyor ve gacha life ı keşfetmiş
23 yaşında ve Kore de yaşıyormuş cellata tapan arkadaşımız.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,249
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Tiktok kapatılsın diyorsunuz nedeni cringe içerikler varmış sonra sizin yaptığınız kara mizah başka başka şeylere laf edilince ya da birisi içeri alınınca Özgürlük ühü ühü diyorsunuz komik
Tiktok kullanıyorum ama kapatılsın

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
Kara mizah komik değildir, düşündürür. Her şeyin mizahı da yapılır.

datRuken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Muhammed Emin Alkan
Hayatımda hiç tiktok yüklemedim. Evet içeride saçma sapan insanlar olabilir ama platformun suçu ne? Neden kapansın kesinlikle kapanmamlı. Hem millet para kazanıyor ülkeye vergi giriyor. :)

dolaroldu8tl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,643
İsim
Yiğit Emir Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon, PC
Instagram
rexalwst
Steam
yaşıyorum hala
Discord
Rexalest#0427
TikTok değil saçma sapan hesaplar kapatılmalı. Güzel içerik üreten insanlar bulunuyor.

Jack321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Selçuk
Maksimum tiktokçu zekası.
aynı şeymi kadın OHA ROYNMON NOPTON DİYERE SADECE ***** SAÇMA BAĞIRARAK PARA KAZANIYOR KARA MİZAHLA AYNI KEFEYE NASIL KOYABİLİYON

caps için kb tiktok kırmızı çizgimiz
Aga benim ana sayfama ne dans eden düşüyor ne abuk subuk bağıran hayvanlar çıkıyor. Adam orda pc topluyor sen diyon tiktok kapansın. Tiktok değil o maymunların hesapları kapatılmalı ve ipleri banlanmalı

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Bu konu sayesinde reaksiyon kastım. :D 3 dakikada bir bildirim geliyor şu mesajdan:
1614858922077.png

pLowstone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Kadir
Tiktok kapatılsın diyorsunuz nedeni cringe içerikler varmış sonra sizin yaptığınız kara mizah başka başka şeylere laf edilince ya da birisi içeri alınınca Özgürlük ühü ühü diyorsunuz komik
Tiktok ve özgürlük, içeri alınmak? Tiktokçu olduğun için argüman üretecek kadar zeka yok sanırım. Problem değil sen ve senin çocukların burada zaman geçirip ne kadar zavallı olduğunuzu bizlere gösterebilirsiniz.

Sen ve arkadaşların birbirinden iğrenç saçma sapan havalı olarak adlandırdığınız hareketleri çekebilirsiniz. Son attığın videoda da sanırım Ece Ronay denilen kişiyi savunuyorsun. O kadar komiksiniz ki acıyorum size artık :)

Neydi karpuz koydum yoluna hadi bb.

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Aga benim ana sayfama ne dans eden düşüyor ne abuk subuk bağıran hayvanlar çıkıyor. Adam orda pc topluyor sen diyon tiktok kapansın. Tiktok değil o maymunların hesapları kapatılmalı ve ipleri banlanmalı
Sistem toplayanlar da toplamasa daha iyi. 1156 soket anakart ile 10100F kullanan gördüm.

Top Bottom