Tiktok kapatılsın diyenler hakkında

Biz burda mizah mı yapıyoruz ?
Kendin bakmayıp eğe eğe diyorsun ne desek boş bizim ağlamanız bizi güldürüyor tiktok kapatılsın KUDUR
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bak ciddi ciddi söylüyorum 5 yada 6. sınıf bu çocuk, ilk defa telefon almış çok bi içerik bilmiyor ve gacha life ı keşfetmiş
23 yaşında ve Kore de yaşıyormuş cellata tapan arkadaşımız.

Tiktok kapatılsın diyorsunuz nedeni cringe içerikler varmış sonra sizin yaptığınız kara mizah başka başka şeylere laf edilince ya da birisi içeri alınınca Özgürlük ühü ühü diyorsunuz komik
Tiktok kullanıyorum ama kapatılsın

Kara mizah komik değildir, düşündürür. Her şeyin mizahı da yapılır.

Hayatımda hiç tiktok yüklemedim. Evet içeride saçma sapan insanlar olabilir ama platformun suçu ne? Neden kapansın kesinlikle kapanmamlı. Hem millet para kazanıyor ülkeye vergi giriyor. :)

TikTok değil saçma sapan hesaplar kapatılmalı. Güzel içerik üreten insanlar bulunuyor.

Maksimum tiktokçu zekası.
aynı şeymi kadın OHA ROYNMON NOPTON DİYERE SADECE ***** SAÇMA BAĞIRARAK PARA KAZANIYOR KARA MİZAHLA AYNI KEFEYE NASIL KOYABİLİYON

caps için kb tiktok kırmızı çizgimiz
Aga benim ana sayfama ne dans eden düşüyor ne abuk subuk bağıran hayvanlar çıkıyor. Adam orda pc topluyor sen diyon tiktok kapansın. Tiktok değil o maymunların hesapları kapatılmalı ve ipleri banlanmalı

Bu konu sayesinde reaksiyon kastım. :D 3 dakikada bir bildirim geliyor şu mesajdan:
1614858922077.png

Tiktok kapatılsın diyorsunuz nedeni cringe içerikler varmış sonra sizin yaptığınız kara mizah başka başka şeylere laf edilince ya da birisi içeri alınınca Özgürlük ühü ühü diyorsunuz komik
Tiktok ve özgürlük, içeri alınmak? Tiktokçu olduğun için argüman üretecek kadar zeka yok sanırım. Problem değil sen ve senin çocukların burada zaman geçirip ne kadar zavallı olduğunuzu bizlere gösterebilirsiniz.

Sen ve arkadaşların birbirinden iğrenç saçma sapan havalı olarak adlandırdığınız hareketleri çekebilirsiniz. Son attığın videoda da sanırım Ece Ronay denilen kişiyi savunuyorsun. O kadar komiksiniz ki acıyorum size artık :)

Neydi karpuz koydum yoluna hadi bb.

Aga benim ana sayfama ne dans eden düşüyor ne abuk subuk bağıran hayvanlar çıkıyor. Adam orda pc topluyor sen diyon tiktok kapansın. Tiktok değil o maymunların hesapları kapatılmalı ve ipleri banlanmalı
Sistem toplayanlar da toplamasa daha iyi. 1156 soket anakart ile 10100F kullanan gördüm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,739
Üyeler
185,158
Son üye
ardadesk
Geri