DOGANALPASLAN
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 10
Kardeşim mizah işte(!)Sistem toplayanlar da toplamasa daha iyi. 1156 soket anakart ile 10100F kullanan gördüm.
Kardeşim mizah işte(!)Sistem toplayanlar da toplamasa daha iyi. 1156 soket anakart ile 10100F kullanan gördüm.
way bee23 yaşında ve Kore de yaşıyormuş cellata tapan arkadaşımız.
Ben o pc ile alakası olmayıp abuk subuk konuşan insanlardan bahsetmiyorum. Bahsettiklerim rtx 3070 ile kasa topluyor yani yabancıSistem toplayanlar da toplamasa daha iyi. 1156 soket anakart ile 10100F kullanan gördüm.
Yabancılara laf yok. Bizim lafımız dişiliğini kullanıp kişiliğinden olanlara, çocukların saçma içeriklerine. Şimdi web tarayıcımdan TikTok'a gireceğim karşıma çıkan ilk şeyi atacağım bakalım ne çıkacak?Ben o pc ile alakası olmayıp abuk subuk konuşan insanlardan bahsetmiyorum. Bahsettiklerim rtx 3070 ile kasa topluyor yani yabancı
Dediğim gibi bende o maymunları sevmiyorum. Ancak tiktok kapanırsa bu maymunlar başka bir platforma Kayar mesela Instagrama ozamanda Instagrammi kapansın diyeceksin ?Yabancılara laf yok. Bizim lafımız dişiliğini kullanıp kişiliğinden olanlara, çocukların saçma içeriklerine. Şimdi web tarayıcımdan TikTok'a gireceğim karşıma çıkan ilk şeyi atacağım bakalım ne çıkacak?
Bu çıktı, bunun bu videoyu çeken kişiye, izleyicilere ne faydası var?
Gerekirse evet. Hatta bence reels kaldırılmalı.Dediğim gibi bende o maymunları sevmiyorum. Ancak tiktok kapanırsa bu maymunlar başka bir platforma Kayar mesela Instagrama ozamanda Instagrammi kapansın diyeceksin ?
Tiktok bu maymun arkadaşlarımızdan ekmek yiyor yani kapatmaz şansına küsGerekirse evet. Hatta bence reels kaldırılmalı.
Tiktok KAPATILSIN.Tiktok kapatılsın diyorsunuz nedeni cringe içerikler varmış sonra sizin yaptığınız kara mizah başka başka şeylere laf edilince ya da birisi içeri alınınca Özgürlük ühü ühü diyorsunuz komik
Hiç bir şey okumadan neden yorum yaptınızTiktok KAPATILSIN.
Gerek yok, Tiktok kapatılsın bana yeter.Hiç bir şey okumadan neden yorum yaptınız