Twitch'de para yok. Abonelik 10tl vergi ve twitch kesintilerinden sonra sana 2.8gibi bir ücret kalıyor. 1000 abonen olsa ki bu da zor 2800 liran anca olur. Çoğu kişi sponsor ile idare ediyor ama o da zor. Twitch'de 5k üzeri izlenmiyorsan para kazanman zor. Hobi gibi yapabilirsin anca.Merhabalar
Bakıyorum da tiktok da ölüsü 10 izleniyor her yayın açanın izlenmeyen neredeyse yok daha mantıklı geldi bana da tiktok da yayın açmak acaba hesap mı satın almam lazım ya da takipçi mi satın alsam yayın daha hızlı açabilirim?
Para içinse tiktok yok zevkine diyorsan twich ortamı çok daha kaliteliMerhabalar
Bakıyorum da tiktok da ölüsü 10 izleniyor her yayın açanın izlenmeyen neredeyse yok daha mantıklı geldi bana da tiktok da yayın açmak acaba hesap mı satın almam lazım ya da takipçi mi satın alsam yayın daha hızlı açabilirim?
Gerçekten bakıyorum da tiktok da hem mutlaka izleyicin oluyor ha kitlesi belki iyi değildir o ayrı ama para falan da kazandığını söyliyorlar az izlenmesine rağmen.Para içinse tiktok yok zevkine diyorsan twich ortamı çok daha kaliteli
çok doğru böyle düşününce hiç insanın twitch de yayın açası gelmiyor sponsor olması için baya bi yol katetmek lazımTwitch'de para yok. Abonelik 10tl vergi ve twitch kesintilerinden sonra sana 2.8gibi bir ücret kalıyor. 1000 abonen olsa ki bu da zor 2800 liran anca olur. Çoğu kişi sponsor ile idare ediyor ama o da zor. Twitch'de 5k üzeri izlenmiyorsan para kazanman zor. Hobi gibi yapabilirsin anca.
bence ikiside twichtte yeni politika var başka yerlerde yayın açmaya izin veriyotMerhabalar