Samet Schwarz
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,010
Ablam tıp okuyor ve tablet almayı düşünüyoruz ama hiçbir bilgimiz yok iPad lerde nesil falan oluyormuş rica etsem kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi
bütçe nedirAblam tıp okuyor ve tablet almayı düşünüyoruz ama hiçbir bilgimiz yok iPad lerde nesil falan oluyormuş rica etsem kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi
max 10k sanırımbütçe nedir
9. nesil nasıldır hocamhocam bu alına bilir birde yanına orjinal apple pencil 2 ama o baya pahalı 2k falan
![]()
iPad Air Modelleri ve Fiyatları | Pozitif Teknoloji
Apple iPad Air modellerini eğitim indirimiyle keşfedin. Yüksek performans, şık tasarım ve hızlı teslimatla avantajlı alışveriş fırsatını kaçırmayın!www.pt.com.tr
stokta yok hocam kalemi ayrı almalıyız sanırım6149₺'ye 9.nesil almanızı tavsiye ederim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Apple iPadEgitimseti1 iPad Eğitim Seti 1
9699,00 Ücretsiz kargo. Öğrenci, Öğretmen ve Eğitim Kurumlarına özel indirimlerle Pozitif Teknoloji’den hemen alın. Apple markalı iPad Eğitim Seti 1 ürünü eğitim indirimi ile Yetkili Çözüm Uzmanı Pozitif Teknoloji’den hemen alın.www.pt.com.tr
ya da direk bu seti alabilirsiniz kalemiyle birlikte
stokta yok hocam kalemi ayrı almalıyız sanırım
kalemde nesil fark ediyor mu ve logitech kalemi falan da var onlar olur mu önerdiğinehocam yazı yazcak ya arkadaş ondan onu önerdim iapd 9 da hem apple penci 1 var hemde ekran iile cam arasında boşluk var yazı yazarken rahatsız oluyomuş arkadaşlar
hocam şarj etme olayı ve dokunmatik yüzey var 2dekalemde nesil fark ediyor mu ve logitech kalemi falan da var onlar olur mu önerdiğine
anladim hocam tesekkur ederimhocam şarj etme olayı ve dokunmatik yüzey var 2de
birde ipad aire 1. nesil kalem olmuyo
rica ederrimanladim hocam tesekkur ederim