hacı kaynağını bilemem ama sana hizmeti fazlasıyla veriyor 50 kişi giriyor fln demeyin üstüne alıyosun hesabıO zaman çalıntı hesaptır.
hesabı üstüne alıyosunO hesaba kim bilir günde kaç kişi giriyordur
Nasıl oluyor? Biraz açar mısın konuyu?hesabı üstüne alıyosun
şifre e-posta değiştiriyosun ve 2 aşamalı doğrulama ekliyoesunNasıl oluyor? Biraz açar mısın konuyu?
Çalıntı maldır, skıntı çıkarırsa başı yanmasın adamın.şifre e-posta değiştiriyosun ve 2 aşamalı doğrulama ekliyoesun
hatta oyun ilk defa siz oynuyorsunuz hesap profili oluşturuyorsunuzNasıl oluyor? Biraz açar mısın konuyu?
adamlar 40000 satış yapmış en az 30 tane fln ben ve benim çevrem kullandıkÇalıntı maldır, skıntı çıkarırsa başı yanmasın adamın.
dediklerine göre yurt dışında çok fazla stok alıp düşük kar marcı ile sattıklarıÇalıntı maldır, skıntı çıkarırsa başı yanmasın adamın.
microsoft store heasbı veriyor e posta değiştir diyorsun şifreyi giriyorsun e posta giriyorsun e postana doğrulama kodu geliyor sonra telefon ekliyorsun şifre değiştiriyorsun authy de qr kod okutuyosun hesap senin oluyorÇalıntı maldır, skıntı çıkarırsa başı yanmasın adamın.
Adamlara dm attım, geri dönüş sağladıklarında alacağım yüksek ihtimallehatta oyun ilk defa siz oynuyorsunuz hesap profili oluşturuyorsunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:
adamlar 40000 satış yapmış en az 30 tane fln ben ve benim çevrem kullandık
dediklerine göre yurt dışında çok fazla stok alıp düşük kar marcı ile sattıkları
sen kendinde araştır ama kesin güvenliAdamlara dm attım, geri dönüş sağladıklarında alacağım yüksek ihtimalle
benim netflix bile ordanAdamlara dm attım, geri dönüş sağladıklarında alacağım yüksek ihtimalle
Nedense güvendim adamlara, işlerini iyi yapıyorlar gibi ama ben karta para atana kadar indirim bitecek sanırımsen kendinde araştır ama kesin güvenli
benim netflix bile ordan