Titreme Çizgisinin Sebebi Ne Olabilir?

Senin Windows bozulmuş olmasın bana öyle geldi yazılımsal bişey var
Kanka format aticam. Böyle bir şeyler oldu ben freesync açtım durdu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu windows ile alakalı gibi.
Cmd'yi yönetici olarak açıp şunu yazsana SFC /scannow
Kanka bana temiz bir Windows 10 64 bit önerir misin özelden link at sana zahmet indirip format atayım

Kanka bana temiz bir Windows 10 64 bit önerir misin özelden link at sana zahmet indirip format atayım
Microsoft sitesinden indir başka sitelerden indirme zaten

win11 at istersen bi kaç aydır kullanıyorum fena değil bi sıkıntı görmedim

Microsoft sitesinden indir başka sitelerden indirme zaten
10 yıldır crack windows indiren ben ☠️

program, oyun ne varsa pc de ki çoğu şey crack bi sıkıntı olmuyor :D

farklı bir iso mu indirdin?
Bazı isolar performans sürümü oluyor ama windows update yaptığın an pc kendinden geçer
Sen öyle zannediyorsun umarım patlamazsin

program, oyun ne varsa pc de ki çoğu şey crack bi sıkıntı olmuyor :D

farklı bir iso mu indirdin?
Bazı isolar performans sürümü oluyor ama windows update yaptığın an pc kendinden geçer
Daha önce kullanıyordum sıkıntı olmuyordu. Bilmiyorum. Bu 1 aydır yüzüm gülmedi.

Sen öyle zannediyorsun umarım patlamazsin
Dediğim gibi kaç yıldır kullanıyorum kendimi bildim bileli crack kullanırım tabi virus programımda var. Kaspersky premium kullanıyorum yıllık 200tl mi ne

Daha önce kullanıyordum sıkıntı olmuyordu. Bilmiyorum. Bu 1 aydır yüzüm gülmedi.
O sürümleri daha çok yayıncı isen kullansan daha iyi olur oyuna gir çık başka bir şey yapmıyorsan kullanılır.

Link atayım mı özelden orjinal mi indireceksin?
Orjinal indirirsen lisans yapman da lazım yeni iso dosyaları genelde direkt lisanslı kuruluyor

Dediğim gibi kaç yıldır kullanıyorum kendimi bildim bileli crack kullanırım tabi virus programımda var. Kaspersky premium kullanıyorum yıllık 200tl mi ne
Windows un kendi virüs duvarı var aslında ben hep onu kullandım hariciye neden ihtiyaç duydunuz

Windows un kendi virüs duvarı var aslında ben hep onu kullandım hariciye neden ihtiyaç duydunuz
Önceden bende onu kullanıyordum ama virus yakalama konusunda iyi değil bence.

Bi ara pc çok kasıyordu virus taraması yaptım hiç bir sıkıntı yok sonra kaspersky indirdim direkt trojen virusü buldu aynı şey arkadaşımda da oldu şuan ikimizde kaspersky kullanıyoruz. Windows şunu açma bunu açma diyor ama kaspersky dosya viruslüyse açmıyor zaten.

W.Defender crack programlarını bile engelliyebiliyor çoğu defender engelliyor zaten bu yüzden kaspersky kullanıyorum sadece virus varsa açtırmaz siler.

İnternette virus programları testleri de var pc'ye virus atıp kim virusu tespit edebilecek yada tamamen pc'den kaldırabilecek testleri oluyor kaspersky hepsinden başarıyla geçiyor.

Geri