Kürşat Bey
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 16,008
Senin Windows bozulmuş olmasın bana öyle geldi yazılımsal bişey var
Senin Windows bozulmuş olmasın bana öyle geldi yazılımsal bişey var
Bu windows ile alakalı gibi.
Kanka format aticam. Böyle bir şeyler oldu ben freesync açtım durduSenin Windows bozulmuş olmasın bana öyle geldi yazılımsal bişey var
Kanka bana temiz bir Windows 10 64 bit önerir misin özelden link at sana zahmet indirip format atayımBu windows ile alakalı gibi.
Cmd'yi yönetici olarak açıp şunu yazsana SFC /scannow
Microsoft sitesinden indir başka sitelerden indirme zatenKanka format aticam. Böyle bir şeyler oldu ben freesync açtım durdu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kanka bana temiz bir Windows 10 64 bit önerir misin özelden link at sana zahmet indirip format atayım
win11 at istersen bi kaç aydır kullanıyorum fena değil bi sıkıntı görmedimKanka format aticam. Böyle bir şeyler oldu ben freesync açtım durdu
Kanka bana temiz bir Windows 10 64 bit önerir misin özelden link at sana zahmet indirip format atayım
10 yıldır crack windows indiren benMicrosoft sitesinden indir başka sitelerden indirme zaten
Hiç tavsiye etmiyorum öyle şeyleriwin11 at istersen bi kaç aydır kullanıyorum fena değil bi sıkıntı görmedim
10 yıldır crack windows indiren ben![]()
program, oyun ne varsa pc de ki çoğu şey crack bi sıkıntı olmuyorHiç tavsiye etmiyorum öyle şeyleri
farklı bir iso mu indirdin?Şuan ki sürüm performance edition diye bir sürüm. Dediğini yapacam kanka
Sen öyle zannediyorsun umarım patlamazsinprogram, oyun ne varsa pc de ki çoğu şey crack bi sıkıntı olmuyor
farklı bir iso mu indirdin?
Bazı isolar performans sürümü oluyor ama windows update yaptığın an pc kendinden geçer
Daha önce kullanıyordum sıkıntı olmuyordu. Bilmiyorum. Bu 1 aydır yüzüm gülmedi.program, oyun ne varsa pc de ki çoğu şey crack bi sıkıntı olmuyor
farklı bir iso mu indirdin?
Bazı isolar performans sürümü oluyor ama windows update yaptığın an pc kendinden geçer
Dediğim gibi kaç yıldır kullanıyorum kendimi bildim bileli crack kullanırım tabi virus programımda var. Kaspersky premium kullanıyorum yıllık 200tl mi neSen öyle zannediyorsun umarım patlamazsin
O sürümleri daha çok yayıncı isen kullansan daha iyi olur oyuna gir çık başka bir şey yapmıyorsan kullanılır.Daha önce kullanıyordum sıkıntı olmuyordu. Bilmiyorum. Bu 1 aydır yüzüm gülmedi.
Windows un kendi virüs duvarı var aslında ben hep onu kullandım hariciye neden ihtiyaç duydunuzDediğim gibi kaç yıldır kullanıyorum kendimi bildim bileli crack kullanırım tabi virus programımda var. Kaspersky premium kullanıyorum yıllık 200tl mi ne
Önceden bende onu kullanıyordum ama virus yakalama konusunda iyi değil bence.Windows un kendi virüs duvarı var aslında ben hep onu kullandım hariciye neden ihtiyaç duydunuz