Titreme Çizgisinin Sebebi Ne Olabilir?

Kablo ve monitör değiştin mi?
Kablo ve monitör yok elimde kanka garanti servisle görüşecem. Yeni yeni olmaya başladı böyle bir şey. Sistem sıfır ya valla kafayı yiyecem 3 sistem de de böyle bir şey olur mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende sadece youtubeda arada çizgi saniyelik geliyor sonra gidiyor.
Monitör markanız nedir? Bende de masaüstünde ve googlede oluyor oyunda olmuyor.

AMD ekran kartı kullanıyorsun galiba. Bende AMD ekran kartı kullanıyorum ve bazen bende de oluyor. Driver ile alakalı. Zaten normal windowsa geçmişsin daha iyi olmuş
Performance edition daha iyi normalden 🤣

Donanım hızlandırma açık mi ? Daha önce söyledim ama cevap alamadım. 6800xt kullanıyorum benzer sorun yaşamadım

Donanım hızlandırma açık mi ? Daha önce söyledim ama cevap alamadım. 6800xt kullanıyorum benzer sorun yaşamadım
Çok özür dilerim öyle stresliyim ki görmemişim yazdığınızı.

Donanım hızlandırma googleden mı kapatayım. Ekran uyku moduna giriyor açıyorum. Masaüstü uygulaması siyah oluyor açtığım dosyalar siyah oluyor bir türlü çözemedim ben bunu

Çok özür dilerim öyle stresliyim ki görmemişim yazdığınızı.

Donanım hızlandırma googleden mı kapatayım. Ekran uyku moduna giriyor açıyorum. Masaüstü uygulaması siyah oluyor açtığım dosyalar siyah oluyor bir türlü çözemedim ben bunu
Uyku modunu tamamamen kapat.
Amd kartlarda PC yi asla uykuya sokmayacaksın!

Arkadaşlar teknik servise gönderdim. Monitörü şimdilik beklemedeyiz. Durum ne olacak sizi bilgilendireceğim

Uyku modunu tamamamen kapat.
Amd kartlarda PC yi asla uykuya sokmayacaksın!
Kanka teknik servise gönderdim. Bakalım ne olacak

Arkadaşlar teknik servise gönderdim. Monitörü şimdilik beklemedeyiz. Durum ne olacak sizi bilgilendireceğim

Kanka teknik servise gönderdim. Bakalım ne olacak
elinde yedek var mıydı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,289
Üyeler
184,613
Son üye
feronias