Neler Yeni

Titreme Çizgisinin Sebebi Ne Olabilir?

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Önceden bende onu kullanıyordum ama virus yakalama konusunda iyi değil bence.

Bi ara pc çok kasıyordu virus taraması yaptım hiç bir sıkıntı yok sonra kaspersky indirdim direkt trojen virusü buldu aynı şey arkadaşımda da oldu şuan ikimizde kaspersky kullanıyoruz. Windows şunu açma bunu açma diyor ama kaspersky dosya viruslüyse açmıyor zaten.

W.Defender crack programlarını bile engelliyebiliyor çoğu defender engelliyor zaten bu yüzden kaspersky kullanıyorum sadece virus varsa açtırmaz siler.

İnternette virus programları testleri de var pc'ye virus atıp kim virusu tespit edebilecek yada tamamen pc'den kaldırabilecek testleri oluyor kaspersky hepsinden başarıyla geçiyor.
Korsan kullanıp kendini ona emanet etmen ayrı bir düşünce 😄

casrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
mehmet yıldız
Dediğim gibi kaç yıldır kullanıyorum kendimi bildim bileli crack kullanırım tabi virus programımda var. Kaspersky premium kullanıyorum yıllık 200tl mi ne
Mesaj otomatik birleştirildi:

O sürümleri daha çok yayıncı isen kullansan daha iyi olur oyuna gir çık başka bir şey yapmıyorsan kullanılır.

Link atayım mı özelden orjinal mi indireceksin?
Orjinal indirirsen lisans yapman da lazım yeni iso dosyaları genelde direkt lisanslı kuruluyor
At özelden kanka

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,251
İsim
Sinan Aba
Korsan kullanıp kendini ona emanet etmen ayrı bir düşünce 😄
Güvenilir yerden indirdin mi virus bulaşma olasılığı çok düşük zaten ama arkada dursun 200tl 1 yıl hiç bir şey telefonada indirebiliyorsun çok hızlı bir vpn veriyor birde.

Bu crack paylaşan siteler genelde çok reklam koyar bazıları onları indirip virus bulaştırabiliyor.

Zaten crack yapanlar genelde ruslar oluyor kaspersky da rus yapımı olduğu için direkt engelliyorlar diye düşünüyorum :D

casrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
mehmet yıldız
Güvenilir yerden indirdin mi virus bulaşma olasılığı çok düşük zaten ama arkada dursun 200tl 1 yıl hiç bir şey telefonada indirebiliyorsun çok hızlı bir vpn veriyor birde.

Bu crack paylaşan siteler genelde çok reklam koyar bazıları onları indirip virus bulaştırabiliyor.

Zaten crack yapanlar genelde ruslar oluyor kaspersky da rus yapımı olduğu için direkt engelliyorlar diye düşünüyorum :D
Kanka özelden at bana sağlam bir iso

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,381
İsim
Hacı

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,381
İsim
Hacı

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,908
İsim
.
Merhabalar arkadaşlar sistemindeki her şeyi sıfır monitör de dahil. Az önce ekranda böyle bir şey ile karşılaştım. Ara sırada üst bölümde ekranda anlık bir titreme çizgisi olup gidiyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Monitör ViewSonic xg3405
Ekran kartı Asus TUF Gaming rx 6700 xt
İşlemci AMD Ryzen 5 5600
Ram Kingston 16gb 3600 MHz
Anakart gigabayte d3sh rev 1.4 B550
FİRECUDA 250 GB M2 SDD
PSU COOLER MASTER 800W GOLD
Mesaj otomatik birleştirildi:

@HacıSOFU @Kürşat Kütükçü @MrCodeX
Büyük ihtimalle ekran kartından

Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Mustafa Gerçek
Bende sadece youtubeda arada çizgi saniyelik geliyor sonra gidiyor.