HouSH
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,504
Geçmiş olsun . ptt kargo takibi oluşturmuş. Y.... yedik .Senle benimki birebir aynı bakalım pttnin eline düşmez inşallah urunler
Geçmiş olsun . ptt kargo takibi oluşturmuş. Y.... yedik .Senle benimki birebir aynı bakalım pttnin eline düşmez inşallah urunler
go knk
şuan gümrüğe gelmediği için ücret çıkmamış . ülkeye gelsin yapıştırırlar hemen .go knk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
how much ?
bizimkisi hala belli degil ya nolcak bizimkiler
bende son durum böyle hala kalkış limanı ne anasını satayım ya bi gelemedi
ptt'de kargo numaraları bi aratmayı denesene . seninki de benimki ile aynı durumda . sanada belki kargo takibi oluşturmuşlardır.bizimkisi hala belli degil ya nolcak bizimkiler
bende son durum böyle hala kalkış limanı ne anasını satayım ya bi gelemedi
2 tane kod var ikisiyle de deneyim miptt'de kargo numaraları bi aratmayı denesene . seninki de benimki ile aynı durumda . sanada belki kargo takibi oluşturmuşlardır.
PTT'de çıkmazsa aras'da da dene . 2 kod ile de dene bir
Eskişehir de yaşıyorum burada o kurum var mı ki?Yanwen ile gelenleri Ptt'ye vermişler, daha yavaş gelmiş ve vergi çıkmış. Bu arada benim Malezya üzerinden gelene vergi kesmişler, Singapur üzerinden gelene Ptt barkodu açmamışlar sanırım Aras ile gelecek. Senin detaylarda hangi ülke üzerinden geldiği yazıyor kankam?
Gümrüğe tekrar çağırıyorlar. Senin götürmen lazım. Bende şikayet edecektim ancak uğraşmak istemiyorum. Sen ne yapacaksın?
dene bir şey olmaz.2 tane kod var ikisiyle de deneyim mi
Görünüyormu knk2 tane kod var ikisiyle de deneyim mi
yok gözükmüyor ikisini de denedim hem ptt de hem de aras da yok diyorGörünüyormu knk
Hangi siteden bakıyorduk ya bende gözükmüyor kodlaryok gözükmüyor ikisini de denedim hem ptt de hem de aras da yok diyor
Yok cikmiyo bide bende böyle bisey yazıyor en ustte![]()
PARSEL TAKİP - Paket Takibi ve Sevkiyat Teslimi | SHIP24
Ship24 Global Paket Takip Platformu - Takip numaralarını girin, dünya çapındaki kuryeler Çin Post (EMS), USPS, UPS, Royal Mail, Asendia'dan teslimatları takip eden güncellemeleri alın ve AliExpress, Joom, eBay, BangGood'dan siparişleri ve gönderileri takip edin , Lazada, ASOS, Wish, Gearbest ile...www.ship24.com
burdan bakıyorum ben
bunu canlı takip edemiyor muyuz ya baksak bi