Umut Kerem
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 212
nerden görüyorsunuz aras yada ptt oldugunu ss atabilir misiniz acababana da aynı mesaj geldi. Ödeme vergi vs göremedim hiçbir yerde. Sen gördün mü?
nerden görüyorsunuz aras yada ptt oldugunu ss atabilir misiniz acababana da aynı mesaj geldi. Ödeme vergi vs göremedim hiçbir yerde. Sen gördün mü?
kanka direkt aras kargo sms atmış takip numarasınınerden görüyorsunuz aras yada ptt oldugunu ss atabilir misiniz acaba
yunexpressnormal takip etme yerınde kım gondermıs yun mu yanwen mi gonderen
Aras kargodan mesaj geldi kargo takibe girdim gümrük vergisi çıkar mı bilemedimss atar mısın nerde gözüküyor bende ses seda yok knk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
aras yada ptt oldugu nerde yazıyor ss atar mısın
aynı bende de ses yok
evet ama bizde hala ptt kodu yok nasıl olcak bakalımAnladığım kadarıyla işin içinde yanwen ve ptt varsa vergi çıkıyor. Yoksa çıkmıyor
İndirimsiz fiyatına niye yapıyorlar çok saçma değil mi ya? 45.50 dolara aldık ak820 proyu. Çok saçma geliyor ya.İndirimsiz fiyatının %33ünü vergi çıkarıyor ptt, kabul edilmezse de
MADDE 33 – (1) PTT tarafından belirtilen süre içinde PTT işyerinden alınmayan kargo gönderileri ile yurt dışı koliler, ardiye ücretine tabi tutulur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aldığın ürünün indirimsiz fiyatına bak, %33ü vergi olur çinden geliyor ise. Eudan geliyorsa da %20
Coğrafya kaderdirİndirimsiz fiyatına niye yapıyorlar çok saçma değil mi ya? 45.50 dolara aldık ak820 proyu. Çok saçma geliyor ya.
Boyle kaderin awCoğrafya kaderdir![]()
Gümrük de ki adamın şeyinin keyfine göre. başka anlam çıkmıyor. çok şey söylemek istiyorumda.Coğrafya kaderdir![]()