Kaanps4player
80+ Bronze
Dahası
Önce ana hikayeyi bitir. Sonra oynaArkadaşlar hikayeye dağil mi left behind ps storeda falan bağımsız yazıyor @isikt11
Dahil yani ben dahil mi diye sordum sadece tlou 1 alacağım daÖnce ana hikayeyi bitir. Sonra oyna
dahil değil ayrı alıyorsunDahil yani ben dahil mi diye sordum sadece tlou 1 alacağım da
Yanlış hatırlamıyorsam PS3'de ayrı olarak satılıyordu ama ben PS4'de PS Plus ile aldığımda o da onla beraber gelmiştiDahil yani ben dahil mi diye sordum sadece tlou 1 alacağım da
Ana hikayenin bir kısmı var. Last of us ı alınca geliyor DLCDahil yani ben dahil mi diye sordum sadece tlou 1 alacağım da
aynen ps3 te ayrı satılıyorYanlış hatırlamıyorsam PS3'de ayrı olarak satılıyordu ama ben PS4'de PS Plus ile aldığımda o da onla beraber gelmişti
Hikayeye dahili biraz daha açar mısın dostum anlamadım çünkü ana hikaye değil left behind yan DLCZaten oyuna dahil demedim hikayeye dahil mi
Hayır ilk oyundaki hikayeden mi ilerliyor yani ellie ile joelın hikayesindenHikayeye dahili biraz daha açar mısın dostum anlamadım çünkü ana hikaye değil left behind yan DLC