Metro 2033
80+ Bronze
tlou part 1 ön sipariş keyleri vardı part 2de ön siparişe açıldı key sitelerinde daha uyguna ön sipariş keyi alınabilirmi
Sizce ön siparişe özel 1250 TL mi? İleride artar mı?ben part 1i ön sipariş key ile almıştım. Part 2 için steamda para biriktirdim cs2 ile. Ama alınabilirse alın varsa linki de alırım belki bende alırı moradan
harika nerede? hemen sipariş edeyim. Çünkü min 50-60 dolardan çıkacak.Sizce ön siparişe özel 1250 TL mi? İleride artar mı?
Epic Games'te.harika nerede? hemen sipariş edeyim. Çünkü min 50-60 dolardan çıkacak.
Epic baba.harika nerede? hemen sipariş edeyim. Çünkü min 50-60 dolardan çıkacak.
PSN zorunluluğu var bide, denuvo korumasıda yokmuş.tlou part 1 ön sipariş keyleri vardı part 2de ön siparişe açıldı key sitelerinde daha uyguna ön sipariş keyi alınabilirmi
50% indirime girmesi uzun sürmezmisony oyunlarında kopya koruma yok haberiniz olsun oynamak istiyorsanız 1250 tl vermeyin sonra yüzde 50 indirime girdiginde kütüpaneneize eklersiniz
Genel indirim dönemleri belli zaten oyun nisan ayında çıkıcak şimdiden 1250 tl baglamak ne kadar dogru onu kendiniz bilirsiniz50% indirime girmesi uzun sürmezmi
Evet çıktığında 60 dolar olacakÖn sipariş fiyatı bu çıktığında fiyat 5 10 dolar daha artacaktır