tayfn35
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 321
Hocam sistemim sizinle aynı fps alması lazım aslında aklıma kurt düştü şimdiBilmiyorum pardon
İşlemci 7500f

Hocam sistemim sizinle aynı fps alması lazım aslında aklıma kurt düştü şimdiBilmiyorum pardon
İşlemci 7500f
Bende hepsi ultra değil hocam sadece doku ve detayda karakterle ilgili olan en yüksek diğerleri yüksekteHocam sistemim sizinle aynı fps alması lazım aslında aklıma kurt düştü şimdi![]()
Baktım bendede çoğu şey yüksekte hocamBende hepsi ultra değil hocam sadece doku ve detayda karakterle ilgili olan en yüksek diğerleri yüksekte
Bende dediğim 2 şey hariç her şey en yüksekteBaktım bendede çoğu şey yüksekte hocam
+1Bende dediğim 2 şey hariç her şey en yüksekte
Bu ikisi içinde ayrı ayrı seçenek yapmışlar en solunda oka basarsanız açılıyor karakterle ilgili olan en yüksekte diğerleri yüksek
İlk oyun kadar güzel işlenmemiş joeli aşırı saçma bir şekilde öldürmeleri ve elinin saçma hareketleri batırmış.hikayesi optimizasyonu kadar iyi olsaydı yok satıyordu şuanda
üçüncü oyun çıkarsa inşallah batırmazlar lezbo muhabbeti olmasa yeterliİlk oyun kadar güzel işlenmemiş joeli aşırı saçma bir şekilde öldürmeleri ve elinin saçma hareketleri batırmış.
Aynen öyle katılıyorum ama çok linç yediler artik yapmazlar.üçüncü oyun çıkarsa inşallah batırmazlar lezbo muhabbeti olmasa yeterli
3=1 olursa 4.bölüm bile çıkarırlar tlou çok iyi para kazandırıyor adamlaraAynen öyle katılıyorum ama çok linç yediler artik yapmazlar.
Hocam yapımcı 3. Oyun olmicak dedi ama bence gelicek3=1 olursa 4.bölüm bile çıkarırlar tlou çok iyi para kazandırıyor adamlara
4 te gelir umarımHocam yapımcı 3. Oyun olmicak dedi ama bence gelicek
gelir aga gelir bütün firmalar para için canını bile vereceğinden illaki çıkar , microsoftun windows 11 çıkmayacak demesi gibi olur benceHocam yapımcı 3. Oyun olmicak dedi ama bence gelicek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
4 te gelir umarım
Katılıyorum.gelir aga gelir bütün firmalar para için canını bile vereceğinden illaki çıkar , microsoftun windows 11 çıkmayacak demesi gibi olur bence
part 1'i bitirdikten sonra part 2'yi oynamak için ps almayı düşünmüştüm, o derece ilk oyunu beğenmiştim fakat part 2'yi 3 saat kadar oynadım ve hikayesi vasat. ilk oyun kadar heycanlandırmadı beni.hikayesi optimizasyonu kadar iyi olsaydı yok satıyordu şuanda