https://www.hepsiburada.com/casper-...-led-monitor-p-HBV00000V0B3U?magaza=EXCALIBUR Bunu satın almak istiyorum ancak panel tipi hakkında soru işaretlerim var yardımcı olursanız sevinirim.
Bu tn panel amoled ekran gibi değil mi ?Dostum oyun amaçlı kullanacaksan ağırlıklı olarak TN panel dışındakilere bakma zaten.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ama çok oyun oynamam oynarsam rekabetçi tarzı oynamam hikayeli oyunlar oynarım diyorsan da İPS panel.
%70 rekabetci oyunlar oynamaktayım %30 hikayeli oyunlar ve dizi film kurcalamaktayım.
Tn panel iyi değil almayın arkadaşlar ıps büyüktür va büyüktür tn. Monitör kalite koksa da oyunlar için en az va lazım bence gerçekten tn panel kullanmış biri olarak uzak durun abi
Bu tn panel amoled ekran gibi değil mi ?
Veya ips mi böyleydi
Peki hocam yandan alttan üstten bakınca ne bileyim olur ya oturduğunuz sandalyede biraz yayılınca ekran ne oluyor ? Soluklaşıyor ışık gidiyor neredeyse görünmez oluyor. Oyunlar için va panel öneririm ben ıps ise renk açısından vs çok daha iyidir.Bence gayet güzel TN panel aktif olarak kullanıyorum gayet iyi hiç bir renk sıkıntısı çekmedim.
Amoled olabilir ama sanmam 144hz'de Amoled yapacaklarını.
Peki hocam yandan alttan üstten bakınca ne bileyim olur ya oturduğunuz sandalyede biraz yayılınca ekran ne oluyor ? Soluklaşıyor ışık gidiyor neredeyse görünmez oluyor. Oyunlar için va panel öneririm ben ıps ise renk açısından vs çok daha iyidir.
IPS telefonların amoled ekranı gibiBence gayet güzel TN panel aktif olarak kullanıyorum gayet iyi hiç bir renk sıkıntısı çekmedim.
Amoled olabilir ama sanmam 144hz'de Amoled yapacaklarını.
bende de tn var Bi sıkıntı yok?Tn panel iyi değil almayın arkadaşlar ıps büyüktür va büyüktür tn. Monitör kalite koksa da oyunlar için en az va lazım bence gerçekten tn panel kullanmış biri olarak uzak durun abi
Peki hocam yandan alttan üstten bakınca ne bileyim olur ya oturduğunuz sandalyede biraz yayılınca ekran ne oluyor ? Soluklaşıyor ışık gidiyor neredeyse görünmez oluyor. Oyunlar için va panel öneririm ben ıps ise renk açısından vs çok daha iyidir.