TN Panel Alınır Mı ?

Dostum oyun amaçlı kullanacaksan ağırlıklı olarak TN panel dışındakilere bakma zaten.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ama çok oyun oynamam oynarsam rekabetçi tarzı oynamam hikayeli oyunlar oynarım diyorsan da İPS panel.

Oynadığın oyuna göre değişir. Sürekli csgo vb. oynayan kişiysen TN panel olabilir.

%70 rekabetci oyunlar oynamaktayım %30 hikayeli oyunlar ve dizi film kurcalamaktayım.

Dostum oyun amaçlı kullanacaksan ağırlıklı olarak TN panel dışındakilere bakma zaten.

Ama çok oyun oynamam oynarsam rekabetçi tarzı oynamam hikayeli oyunlar oynarım diyorsan da İPS panel.
Bu tn panel amoled ekran gibi değil mi ?

Veya ips mi böyleydi

Tn panel iyi değil almayın arkadaşlar ıps büyüktür va büyüktür tn. Monitör kalite koksa da oyunlar için en az va lazım bence gerçekten tn panel kullanmış biri olarak uzak durun abi

Tn panel iyi değil almayın arkadaşlar ıps büyüktür va büyüktür tn. Monitör kalite koksa da oyunlar için en az va lazım bence gerçekten tn panel kullanmış biri olarak uzak durun abi

Bence gayet güzel TN panel aktif olarak kullanıyorum gayet iyi hiç bir renk sıkıntısı çekmedim.

Bu tn panel amoled ekran gibi değil mi ?

Veya ips mi böyleydi

Amoled olabilir ama sanmam 144hz'de Amoled yapacaklarını.

Bence gayet güzel TN panel aktif olarak kullanıyorum gayet iyi hiç bir renk sıkıntısı çekmedim.

Peki hocam yandan alttan üstten bakınca ne bileyim olur ya oturduğunuz sandalyede biraz yayılınca ekran ne oluyor ? Soluklaşıyor ışık gidiyor neredeyse görünmez oluyor. Oyunlar için va panel öneririm ben ıps ise renk açısından vs çok daha iyidir.

Peki hocam yandan alttan üstten bakınca ne bileyim olur ya oturduğunuz sandalyede biraz yayılınca ekran ne oluyor ? Soluklaşıyor ışık gidiyor neredeyse görünmez oluyor. Oyunlar için va panel öneririm ben ıps ise renk açısından vs çok daha iyidir.

IPS telefonların amoled ekranı gibi

bende de tn var Bi sıkıntı yok?

Amoled monitör yok nedenini araştırmıştım zamanında şu an varsa bilmiyorum ama o zamanlarda fiyatların buna müsaade etmediğini anlamıştım amoled ekranlar çok pahalı 27 inch bir amoled ekran ne kadar olur siz varın hesap edin. Ben tn kullandım yıllarca şimdi Msi Optix G24C4 aldım ve gerçekten çok memnunum abi farkı anlıyorsun resmen arkadaşımın da LG 22MK400H-B ıps monitörü var o 500 liraya aldı zamanında ben incehesap gaming gecesinden 1499 tl ye aldım tamam dış kasa falan belli benimki kaliteli ama arkadaşımın monitörünün renk doygunluğu ekran canlılığı harika siz de eminim ki denerseniz dediğim şeyleri anlayacaksınız

Benim ekran da va bu arada

Yahu bir sıkıntı neden olsun zaten bir sıkıntı olur demiyorum ki ben IPS PANEL > VA PANEL > TN PANEL diyorum tn panel alan kullanamaz demiyorum ki :D Dediğim şeyi ancak karşılaştırırsanız anlarsınız youtube videolarına bakabilirsiniz bu konuyla alakalı

İnan ekranın biraz kararması dışında renk solması şu bu hiçbiri yok.

ESKİ KONU: Merhaba "". Bu konu artık güncel olmayabilir.
Geri