Neler Yeni

Tn panel vs ips panel

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Yağız SARI
arkadaşlar bu ara cs ye sardım oynuyorum (cs dısında farklı oyunlar da oynuyorum) yeni bir monıtor alacam normal de aklımda tn yoktu ama bırkac arkadas onerdı gercekten ıps ıle arasında tepkı hızında ınanılmaz bır fark var mı acaba
ona gore almayı dusunuyorum

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
TN panel E-sporcular içindir. Tepki hızı vs önemli olduğu için her milisaniye önemlidir. Ama sen klasik bir oyuncuysan ve hikayeli oyunlar, Youtube'dan videolar falan izliyorsan IPS alman daha mantıklı olur. IPS panel Kalite ve Renk açısından daha zengindir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Yağız SARI
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
TN panel E-sporcular içindir. Tepki hızı vs önemli olduğu için her milisaniye önemlidir. Ama sen klasik bir oyuncuysan ve hikayeli oyunlar, Youtube'dan videolar falan izliyorsan IPS alman daha mantıklı olur. IPS panel Kalite ve Renk açısından daha zengindir.
goruntu kalıtesı olarak cok fark yok dıyenler de var ne kadar dogru bılemıyorum orasını

SerhatKRbb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
606
İsim
SERHAT BOZBAYIR
TN eskiden çok farki oluyordu. HZ ve ms olarak ustundu ama Şu siralar bence inanilmaz farklar yok ikisinden de iyi Oled var ama pahali kaçabilir Ips almanizi tavsiye ederim Tnye bulasmayin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pahali hocam Philips Evnia 24M yada 27M bakın Fiyatinda rakipsizdir 5-5.5 gibiyse alabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Yağız SARI
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
TN eskiden çok farki oluyordu. HZ ve ms olarak ustundu ama Şu siralar bence inanilmaz farklar yok ikisinden de iyi Oled var ama pahali kaçabilir Ips almanizi tavsiye ederim Tnye bulasmayin

Pahali hocam Philips Evnia 24M yada 27M bakın Fiyatinda rakipsizdir 5-5.5 gibiyse alabilirsin
hocam link atabilir misin tam adını yazsanda olur

360hz tn alırsan 180hz ipsden tabii ki daha akıcı olur. Ama tn panel renk doğruluğu olarak çok kötü. Cidden ekrana bakmakta bile zorluk çekersin. Sen git ips monitör al.

SerhatKRbb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
606
İsim
SERHAT BOZBAYIR
24 inç

27 inç

Fiyatlari suan pahali 5-5.5 gibi gorursen alabilirsn

24 inc a101de varmis stok

tayfn35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Tayfun Acar
İps alin gecin full oyun oynamiyorsaniz ama bence ful oyun oynansa bile ips renk olarak çok daha güzel

Myers

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Burak Özdemir
Sıradan bir oyuncu TN panel almamalı. Şöyle bir uzanıp film, dizi, anime izliyim dediğin an hayatı sorgularsın çünkü görüntü çamur gibi olur. Sadece ekranın tam karşısına oturup oyun oynuyorum diyorsan o zaman çok sıkıntı çıkartmaz ama artısını da göremezsin pek.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
goruntu kalıtesı olarak cok fark yok dıyenler de var ne kadar dogru bılemıyorum orasını
TN panel alıp internette takılacağın zaman hep keşke diyeceksin. Mağdur olmanıda asla istemeyiz. TN kullananlar sadece ama SADECE CS, Valorant veya herhangi bir oyunu oynamak için o monitörü kullanıyorlar.

Top Bottom