TN Panel vs VA Panel

Ordulu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
457
Arkadaşlar monitör alicam ama ne alsam karar veremedim.
Genelde e spor oyunları oynuyorum
Va panel olarak game power in 24 144 1ms seçtim
1360tl
Tn panelde acer 165 1ms 24 seçtim
1370tl
Hangisi alınmalı?

Kesinlikle gamepower diğer o dandik Acer monitörü aldığım güne lanet ettim. Aldıktan iki gün sonra iade ettim. Bu kadar dandik bir monitör olamaz. Ayağı kısa ve uzun çok yer kaplıyor. Görüntüsü de kötü. Şuan 27" Gamepower GPFRGB modelini kullanıyorum ve çok memnunum.

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
Ve James Donkey Kullanıyorum
1399a almıştım
gayet iyi (Gaming gecesinden)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Renkeri va daha canlı verir tn e göre
Benim gamepower alaşım var hem sık güzel ve da videosunu yapmıştı

Kesinlikle gamepower diğer o dandik Acer monitörü aldığım güne lanet ettim. Aldıktan iki gün sonra iade ettim. Bu kadar dandik ve boktan bir monitör olamaz. Ayağı kısa ve uzun çok yer kaplıyor. Görüntüsü de kötü. Şuan 27" Gamepower GPFRGB modelini kullanıyorum ve çok memnunum.
Acer gamepowerdan iyi ve raporladım sizi

Gamepower mi alim yani?

Acer gamepowerdan iyi ve raporladım sizi
Raporla umurumda bile değil. Ben monitörü kullanmış birisi olarak yorumumu yaptım ve insanları yanlış yönlendirmeye hiç gerek yok. Monitör kalitesiz ve kötü. Fps oyunları oynayan birisiyim ve iki gün bile zor kullandım. Monitör renk ayarlarından dilediğin ayarı yap, görüntü kötü. Telaffuz şeklim yanlış olabilir ama kendi düşüncemi belirttim. Raporun umurumda değil. 😊

Raporla umurumda bile değil. Ben monitörü kullanmış birisi olarak yorumumu yaptım ve insanları yanlış yönlendirmeye hiç gerek yok. Monitör kalitesiz ve kötü. Fps oyunları oynayan birisiyim ve iki gün bile zor kullandım. Monitör renk ayarlarından dilediğin ayarı yap, görüntü kötü. Telaffuz şeklim yanlış olabilir ama kendi düşüncemi belirttim. Raporun umurumda değil. 😊
Görürüşürüz bilgisiz insan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,672
Üyeler
186,772
Son üye
Ygit_szr33
Geri