Renkeri va daha canlı verir tn e göreNeden?
Benim gamepower alaşım var hem sık güzel ve da videosunu yapmıştıVe James Donkey Kullanıyorum
1399a almıştım
gayet iyi (Gaming gecesinden)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Renkeri va daha canlı verir tn e göre
Bence o daha iyi en azından curvedBenim gamepower alaşım var hem sık güzel ve da videosunu yapmıştı
Acer gamepowerdan iyi ve raporladım siziKesinlikle gamepower diğer o dandik Acer monitörü aldığım güne lanet ettim. Aldıktan iki gün sonra iade ettim. Bu kadar dandik ve boktan bir monitör olamaz. Ayağı kısa ve uzun çok yer kaplıyor. Görüntüsü de kötü. Şuan 27" Gamepower GPFRGB modelini kullanıyorum ve çok memnunum.
daha yeni farkettim b devamını getirmicem dediği için bende raporladımAcer gamepowerdan iyi ve raporladım sizi
Raporla umurumda bile değil. Ben monitörü kullanmış birisi olarak yorumumu yaptım ve insanları yanlış yönlendirmeye hiç gerek yok. Monitör kalitesiz ve kötü. Fps oyunları oynayan birisiyim ve iki gün bile zor kullandım. Monitör renk ayarlarından dilediğin ayarı yap, görüntü kötü. Telaffuz şeklim yanlış olabilir ama kendi düşüncemi belirttim. Raporun umurumda değil.Acer gamepowerdan iyi ve raporladım sizi
Görürüşürüz bilgisiz insanRaporla umurumda bile değil. Ben monitörü kullanmış birisi olarak yorumumu yaptım ve insanları yanlış yönlendirmeye hiç gerek yok. Monitör kalitesiz ve kötü. Fps oyunları oynayan birisiyim ve iki gün bile zor kullandım. Monitör renk ayarlarından dilediğin ayarı yap, görüntü kötü. Telaffuz şeklim yanlış olabilir ama kendi düşüncemi belirttim. Raporun umurumda değil.![]()