Neler Yeni

TOD Dolu İçerik Aylık 79₺

PokemonTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
Salih ÇARDAK
daha önce üyelik almıştım ama paketi göremiyorum. sıfırdan üyelik mi açmak gerek acaba alabilen var mı?
Hayır, önceki üyelikten bu pakede ulaştım Chrome üzerinden üyeliğinize giriş yapın sonra konudaki linke tıklayın. Kişiye özel paket tanımlandığını zannetmiyorum. Herkes için geçerlidir yüksek ihtimal

uydu3

80+ Silver
Hayır, önceki üyelikten bu pakede ulaştım Chrome üzerinden üyeliğinize giriş yapın sonra konudaki linke tıklayın. Kişiye özel paket tanımlandığını zannetmiyorum. Herkes için geçerlidir yüksek ihtimal
Hocam ama paket almadan üye olamıyoruz üye olmadan da bu dediğiniz paket gözükmüyor

PokemonTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
Salih ÇARDAK
Sezonluk derken sezonun yarısı bitti sayılır 6 ay izleyip 12 ay mı ödüyoruz nasıl oluyor? Yeni sezonu üyelik bitene kadar izletmiyor mu?
Aynen öyle sezonluk ancak diğer eğlence paketleri devam ediyor. Zaten Mayıs Haziran gibi ligler bitiyor. Yazın maç yok

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,506
İsim
ArtiAnius
TOD'a giriş yapıp üye oluyorsun hocam, gerisi paketler kısmında adım adım yönlendiriyor seni
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aylık değil hocam, sezonluk paket bu... Totalde 948₺ 12 taksitle ayda 79₺ye tüm içerikleri alıyorsun

Ben hiç düşünmeden aldım
kral bu haksızlık ama böyle bir şey olabilir mi ... ben niye 2000 tl verdim aga todddddddd

PokemonTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
Salih ÇARDAK
Hocam ama paket almadan üye olamıyoruz üye olmadan da bu dediğiniz paket gözükmüyor
Hocam ona bakmak lazım ya üyelik için paket şart olmasa gerek

kral bu haksızlık ama böyle bir şey olabilir mi ... ben niye 2000 TL verdim aga todddddddd
Şanssızlık diyelim. Tüm içerikleri 950₺ ye izlemek varken sadece süper lige 2000₺ ödemek... Kimsenin aklına gelmez hocam böyle bir kampanya olacağı

auditoree

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Özer
Hocam ona bakmak lazım ya üyelik için paket şart olmasa gerek

Şanssızlık diyelim. Tüm içerikleri 950₺ ye izlemek varken sadece süper lige 2000₺ ödemek... Kimsenin aklına gelmez hocam böyle bir kampanya olacağı
Formula 1 de olsa alırdım.

Feignclound

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
710
İsim
Mehmet Ali
10 yıllık İpTv’yi 360₺ ye alan ben.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,988
İsim
Oğuz Oğuz
Paket seçmeden üye olunmuyor. O yüzden bu sana özel veya üyeliği bitmiş biri bakabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,916
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
Top Bottom