Kürşat Bey
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 16,038
TOGG gerçekten başarılı olmuş umarım fiyatı da öyle olur 800 bin den başlayabilir deniliyor giriş paketi
McDonalds devletin mi kardeşim? Özel şirketin istediğine satar karışamazsın? Bilip bilmeden saçma sapan muhalafet olacağım diye konuşuyosun boş boş. Ekonomi kötü zaten ona lafımız yok ancak bu arabayı desteklememiz lazım. Bu arabaya yapılan geçmiş senelerde Devrim'e yapılandır arkasında durun.
şaka dimi1. bu hükümetin yaptığı hiçbirşeyi desteklemem
2. neden araba yapar bir hükümet anlamıyorum
Burada infilak ettim. Seninle tartışmaya gerek yok.2. neden araba yapar bir hükümet anlamıyorum
Diş hekimliği okuyor ama daha araştırmayı bilmiyor 2022 son çeyrekte çıkacak araca 2021 de çıkacaktı hani diyor, Apple 15 yıldır elektrikli araç çıkarmayı planlıyor neden çıkaramadı diyorum; cevabını veremeyip Apple ile bizi mi karşılaştırıyorsun diyor, aracın parçaları yerli üretim bile değil diyor bende diyorum ki BMW Mecedes Apple Tesla kendi mi üretiyor diyorum cevap veremiyor şimdi de gelmiş cahil dedim diye diş hekimliği okuyorum diyor okudun da ne oldu sorduğun sorudan verdiğin cevaplardan araştırma yapmamış kulaktan duyma bilgilerle sallayan biri olduğun belliDiş Hekimliği okuyorum kankayukarıda instagramı yazdım cehalet tartışması yaparız seninle bol bol
kanka hepsine cevap yazdim ancak koyun koyundur meeler durur sen bu kafada devamDiş hekimliği okuyor ama daha araştırmayı bilmiyor 2022 son çeyrekte çıkacak araca 2021 de çıkacaktı hani diyor, Apple 15 yıldır elektrikli araç çıkarmayı planlıyor neden çıkaramadı diyorum; cevabını veremeyip Apple ile bizi mi karşılaştırıyorsun diyor, aracın parçaları yerli üretim bile değil diyor bende diyorum ki BMW Mecedes Apple Tesla kendi mi üretiyor diyorum cevap veremiyor şimdi de gelmiş cahil dedim diye diş hekimliği okuyorum diyor okudun da ne oldu sorduğun sorudan verdiğin cevaplardan araştırma yapmamış kulaktan duyma bilgilerle sallayan biri olduğun belli![]()
Terbiyesizi görüyorsunuz bunlar sözde kendilerini aydın kesim sanarlar ama araştırmayı bile beceremeyip utanmadan sizinle tartışıp saygı sınırlarını aşarlar. Bunlara heykel verin sevinsinler.kanka hepsine cevap yazdim ancak koyun koyundur meeler durur sen bu kafada devam
et 2023 te super guc olcaniz sizler makarna yemeye devamkeee
baba makarnanın yanında kömürde veriyorlardı sen de haklısın devammmmTerbiyesizi görüyorsunuz bunlar sözde kendilerini aydın kesim sanarlar ama araştırmayı bile beceremeyip utanmadan sizinle tartışıp saygı sınırlarını aşarlar. Bunlara heykel verin sevinsinler.
ulan konuşmayım konuşmayım diyorum da şu hükümeti hala savunma becerisine nasıl sahip olabiliyorsunuz olum neresinden tutarsan çürük elma daha geçen suriyeli gençler için kaç milyon tl ye festival yapıldı senin üni öğrencin 850 tl geri ödemeli kredi ile geçiniyor lan ETIPQWEITPOQ https://www.cumhuriyet.com.tr/turki...r-5-yildizli-otelde-5-gun-agirlanacak-1934778Terbiyesizi görüyorsunuz bunlar sözde kendilerini aydın kesim sanarlar ama araştırmayı bile beceremeyip utanmadan sizinle tartışıp saygı sınırlarını aşarlar. Bunlara heykel verin sevinsinler.
Olayı parti meselesi sanıyor sinek kim yaparsa desteklerim.baba makarnanın yanında kömürde veriyorlardı sen de haklısın devammmm
Bizim sorulara cevap veremedin yediremeyip bunu mu çıkardın konumuzla ne alakası var birkerebaba makarnanın yanında kömürde veriyorlardı sen de haklısın devammmm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ulan konuşmayım konuşmayım diyorum da şu hükümeti hala savunma becerisine nasıl sahip olabiliyorsunuz olum neresinden tutarsan çürük elma daha geçen suriyeli gençler için kaç milyon TL ye festival yapıldı senin üni öğrencin 850 TL geri ödemeli kredi ile geçiniyor lan ETIPQWEITPOQ https://www.cumhuriyet.com.tr/turki...r-5-yildizli-otelde-5-gun-agirlanacak-1934778
yazık lan size biraz halkınızı düşünün
Türk gencine Türk vatandaşına ''Türk halkı Mültecilerden daha ahlaksızdır'' diyen bir hükümetin yaptığı hiçbir yeniliğe güvenmem sırtımı da dayamam arabanızda sizin olsun diğer her şeyde hükümete güvenmeye devam edin https://haber.sol.org.tr/haber/soyl...i-kati-sozleri-bakanlik-sitesinde-sansurlendiOlayı parti meselesi sanıyor sinek kim yaparsa desteklerim.
Olayı parti meselesi sanıyor sinek kim yaparsa desteklerim.
Bizim sorulara cevap veremedin yediremeyip bunu mu çıkardın konumuzla ne alakası var birkere
Arkadaşlar tartışmanızı özelden yapın lütfen konu amacından çıkıyor.Türk gencine Türk vatandaşına ''Türk halkı Mültecilerden daha ahlaksızdır'' diyen bir hükümetin yaptığı hiçbir yeniliğe güvenmem sırtımı da dayamam arabanızda sizin olsun diğer her şeyde hükümete güvenmeye devam edin https://haber.sol.org.tr/haber/soyl...i-kati-sozleri-bakanlik-sitesinde-sansurlendi
daha geçen gün adam canlı yayında neler dedi bu makarnaya çin tuzu atıyorlar bence sizde bağımlılık yapmış
konu ile alakası şu BU HÜKÜMETİN ARABASINA DA YAPTIĞI YENİLEĞE DE GÜVENMİYORUZ. Togg 2023 çeyrekte çıkacak demiştin değil mi al sana kapak birader :Olayı parti meselesi sanıyor sinek kim yaparsa desteklerim.
Bizim sorulara cevap veremedin yediremeyip bunu mu çıkardın konumuzla ne alakası var birkere
Arkadaş çıkarıyor maalesef kusura bakmayın cehaleti kaldıramıyorum.Arkadaşlar tartışmanızı özelden yapın lütfen konu amacından çıkıyor.