TOGG FİYATI BELLİ OLDU!!!

Arkadaşım drift videoları geleceğinden dolayı arka çekiş olmasına sevindi :D
Önden çekiş daha kolay kullanım sunuyor diye biliyorum.
Yaa sdasdasdas şimdiden bunu düşünmesi komik gerçi ilgisine kimse bir şey diyemez :ROFLMAO:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Acaba Abdullah Hacıgül elindeki Subaru'yu bırakıp buna geçmeyi düşünür mü?

953.000 beklenenin 140.000 altında gelmiş. Fiyat çok iyiymiş.

Yaa sdasdasdas şimdiden bunu düşünmesi komik gerçi ilgisine kimse bir şey diyemez :ROFLMAO:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Acaba Abdullah Hacıgül elindeki Subaru'yu bırakıp buna geçmeyi düşünür mü?
Subaruyı satıp TOGG alırsa forumu bırakırım

Hakkaten sedan beklemeyi bırakıp bunu alsammı acaba. Araba C SUV, çok büyük ama bu fiyatada piyasada B SUV yakıtlılar bile zor alınıyor. Resman FOCUS parasına C SUV lüx JEEP. Onuda boşver Peugeot Partner full 853.000TL iken C SUV JEEP çok uygun duruyor.

Yeni çıkan Intel ekran kartları gibi mavi ekran vermesin!!!!

Aw 900k bekliyordum 53k daha kastırmayın bana boş boş ya kötü oldu

Hakkaten sedan beklemeyi bırakıp bunu alsammı acaba. Araba C SUV, çok büyük ama bu fiyatada piyasada B SUV yakıtlılar bile zor alınıyor. Resman FOCUS parasına C SUV lüx JEEP. Onuda boşver Peugeot Partner full 853.000TL iken C SUV JEEP çok uygun duruyor.
Vergiyi diğer araçlarda da düşürürlerse avantajı kalmıyor. ŞUAN için avantajlı olsa da yarın bir gün ÖTV kalkar veya azalırsa pek avantajı olmayacak.

Tam şuan alacaklar için iyi. Ama ben seçimden önce almayacağım. Seçimden sonra araba bakacağım

Vergiyi diğer araçlarda da düşürürlerse avantajı kalmıyor. ŞUAN için avantajlı olsa da yarın bir gün ÖTV kalkar veya azalırsa pek avantajı olmayacak.

Tam şuan alacaklar için iyi. Ama ben seçimden önce almayacağım. Seçimden sonra araba bakacağım
Hocam sizinle diyaloğa girmiycem, dünyalarımız çok farklı ve birazdan konu PKK-HUDAPAR karşılaştırmasına gidecek. Ben vatan konusunda pek esnek bir adam değilim ve Lütfen konuyu değiştirip birbirimizin kalbini kırmayalım.

Hocam sizinle diyaloğa girmiycem, dünyalarımız çok farklı ve birazdan konu PKK-HUDAPAR karşılaştırmasına gidecek. Ben vatan konusunda pek esnek bir adam değilim ve Lütfen konuyu değiştirip birbirimizin kalbini kırmayalım.
Konuyu değiştirmedim partizanlık falan da yapmadım sadece seçimi bekleyeceğim dedim. Amacım kavga etmek değil. Tam şuan alınacaksa alınabilecek en iyi araçlardan birisi zaten ayrıca ben de esnek değilim.

ucuzmuş baya.

Konuyu değiştirmedim partizanlık falan da yapmadım sadece seçimi bekleyeceğim dedim. Amacım kavga etmek değil. Tam şuan alınacaksa alınabilecek en iyi araçlardan birisi zaten ayrıca ben de esnek değilim.
Ben değiştirdiniz demedim ama birazdan değişecek ve ben bu konuda sizin fikrinizi öğrendim ve sizde benim fikrimi öğrendiniz. Yeterli bence. Ayrıca beklemeniz bence çok güzel, hatta sizin gibi yazılmayacak olanlara çok teşekkür ederim. Sizin gibi 100.000 kişi beklese yada almasa, almak isteyenlere daha çabuk sıra gelir.

En yüksek paketi alma kararımız var ama önce birkaç ay geçmesini beklemek istiyoruz acaba hata mı olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,880
Üyeler
184,520
Son üye
igxccom
Geri