BaşaramadıkAbi
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
En az 220k felan olur.
Ben en çok kaza testlerini merak ediyorum
Çokta önemli değil ne de olsa airbag ağırlık yapıyor ! günümüzde maliyet düşürmek için 2 airbag koyan markalar var bknz: Hyundai İ20, Fiat Egea Easy donanım.En az 220k felan olur.
Emsalleri yurt dışından geldiği için ek vergiye biniyor o yüzden pahalı. Bunda o vergiler olmayacak.Ben o kadar ucuz olursa saniyesinde alırım şu an onun emsalleri 500-600 civarına satılıyor
Kardeşim teliflik bir durum yok ortada o yüzden olabilir mi? Turkovac ismini açayım sana Turko Türk demek, vac vaccine'den geliyor yani aşı demek. Sonuç olarak herkes sonuna vac koyabilir anladın mı güzel kardeşim.türk aşısının ismine türkovac konulunca ben bu ismide garip bulmuyorum açıkcası artık(şaka maka sinovac neden hala telif atmadı la )
Hangi araba %100 yerli malıyla üretiliyor bana örnek ver bakayım? Ben vereyim hiçbiri ama bugün toyota aldığında japon malı diyorsun bu araba da öyle olacak. Yurt dışında Türk arabası diyecekler.İsminide niye togg koydular acaba motor Alman bosch tasarım İtalyan batarya çin
Peki madem öyle bana bir marka söyle her şeyini kendi yapsın. Boş muhalefet olmayın her şeyeİsminide niye togg koydular acaba motor Alman bosch tasarım İtalyan batarya çin
Hayır dostum motorun tamamı alman malı o yüzden öyle yazdım zamanla yerlileşir tabiiEmsalleri yurt dışından geldiği için ek vergiye biniyor o yüzden pahalı. Bunda o vergiler olmayacak.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kardeşim teliflik bir durum yok ortada o yüzden olabilir mi? Turkovac ismini açayım sana Turko Türk demek, vac vaccine'den geliyor yani aşı demek. Sonuç olarak herkes sonuna vac koyabilir anladın mı güzel kardeşim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hangi araba %100 yerli malıyla üretiliyor bana örnek ver bakayım? Ben vereyim hiçbiri ama bugün toyota aldığında japon malı diyorsun bu araba da öyle olacak. Yurt dışında Türk arabası diyecekler.
Peki madem öyle bana bir marka söyle her şeyini kendi yapsın. Boş muhalefet olmayın her şeye
O zaman git MSI'a de ismi neden MSI laptopların işlemcisi Intel ekran kartı Nvidia diye.İsminide niye togg koydular acaba motor Alman bosch tasarım İtalyan batarya çin
Bu arabadaki yerlilk oranı düşük bu projeyi desteklesemde gerçekler böyle zamanla yerlileşirO zaman git MSI'a de ismi neden MSI laptopların işlemcisi Intel ekran kartı Nvidia diye.
Tofaş fiyatına çıkması beklenemez ama ben yine de uygun fiyatlı olacağını düşünüyorum.Halkın çoğunluğunun alamayacağı bir fiyatta olacak muhtemelen.
Orası doğru evet, ülkede yaklaşık 90 yıldır bu konuda hiç atılım olmadı o yüzden yavaş yavaş gelişir.Bu arabadaki yerlilk oranı düşük bu projeyi desteklesemde gerçekler böyle zamanla yerlileşir