Neler Yeni

🔥TOGG Sedan modeli CES 2022 Fuarında görüntülendi!

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,101
İsim
Cicikuş

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
Bu arabaya eğer vergi indirimi gelmezse 1m den aşağı olacağını hiç sanmıyorum. Yenilikçi olsun diye kapı açılışı değiştirilmiş sanrıım ama güzel olmamış bana kalırsa

equinoxx

80+ Bronze
boş yorum c sınıfı ve yerli malı ise ucuz olmalı bir kere almanyada alman modeller ucuz amerikada amerikan modeller ucuz tamamen içi boş bir yorum fiyat bakımından ucuz olmak zorunda piyasda kalabilmesi için
Katılıyorum, gereksiz bir yorum.

hitachii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
hitachii hitachii
Araç 5 kişi full kapasite dolu iken 0-100 5 saniye :D.

equinoxx

80+ Bronze
Katılıyorum, gereksiz bir yorum.
Mesela al türkiye'de olmayan bir model, CLA 250 .
Bu araç 46.150 Euro. Bunu her vatandaş isterse alabilir. Sen @Alexa 46 bin birime ne alabiliyorsun? Üstelik altta atacağım şekilde 0 peşinat 96 ay taksitle ayda sadece 561 birim ödeyerek ne alabilirsin?

1641419175740.png

Türkçe;

1641419219768.png

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Şimdi konu sahibinin attığı videoları izledim araç gerçekten iyi.

equinoxx

80+ Bronze
Umalım ki araç gerçekten seri üretime geçip satışa sunulsun. En azından hayal kurmakla kalmayıp, dünyaya daha fazla rezil olmamış oluruz.

Gelelim alınır mı sorusuna. Ben almam. Çıkacağı fiyat zaten minimum 500bin. C segment SUV'larla rekabet edeceği söylenmişti en uygun Duster Yeni 1.3 Prestige EDC: 449 bin TL zaten. Üstüne koyarım veya o fiyatlara daha bilindik araçlara binerim

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Mesele araba yapmak değil. Bu ülkede araba fabrikaları var zaten. Yedek parça da üretiliyor mesele o değil. Araba denen şey 130 sene önce icat edilen 100 yıldır seri üretimde olan bir şey. Elektrikli araçta zaten tek önemli parça var. O da batarya. Ben elektrik elektronik mühendisiyim. Elektrikli arabanın motorunun yapı olarak evdeki vantilatörden farkı yok. Batarya üretme kısmına şu an çok inanmıyorum çünkü dünyada en büyük meselelerden birisi enerji depolama. Tesla toyota yıllardır uğraşıyorken 1-2 sene içinde yapılacak iş değil. Lityum pil kullanılacaksa o zaten dışarıdan gelecek. Ha eğer gerçekten üst düzey bir batarya tasarlanmışsa boşuna araba falan yapmasınlar dünyaya batarya satsınlar. Arabadan fazla kazandırır. Araba konusuna gelince de önemli olan halkın alabilmesi. Euro geçiş garantili köprüler havalimanları var ancak geçmesek de para ödüyoruz. O köprünün havalimanının olmasının bize zararı var.Böyle bir şey bu arabada da olmaz umarım. Ayrıca kendi halkının binemeyeceği aracın bence değeri yok. Volkswagen halka satarak büyüdü dünya markası oldu. Üst segment Audi Porsche gibi firmalara da sahip. Bunun tanıtımı da önemli tesla yerine neden bunu almalıyım mesela? Ya da BMW Mercedes alabilecekken bunu alır mısınız yurtdışında bunlar çok önemli.

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,286
İsim
........
Almanya'da herkes Mercedes ABD de tesla anlamıyorsa burada da herkesin TOGG alacak parası olmalı diye zorunluluk yok.
Rakibi olan araçlardan daha ucuz olması gerek ÖTV fln düşük olmalı

Zqof

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Bedirhan OZAN
Görüntüler çok iyi, inş göründüğü gibi çıkabilir.

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Araç güzel devletimiz sağolsun

Top Bottom