Aha vergi. Yine soyacaklar milleti.Vergi hariç
Mantıksız bir bakış açısı. Rolls Royce İngiliz malı ve halkın çoğu alamıyor adamlar yerli üretim bu ucuz olsun diyorlar mı? Zaten açıklamalara göre ucuz model daha sonradan çıkacakmış.Madem yerli üretim o zaman bütün arabalardan ucuz olması gerek değil mi Tr'de
Çıkar görürüzMantıksız bir bakış açısı. Rolls Royce İngiliz malı ve halkın çoğu alamıyor adamlar yerli üretim bu ucuz olsun diyorlar mı? Zaten açıklamalara göre ucuz model daha sonradan çıkacakmış.
Bence yerliye teşvik için farklı vergi politikası izlenebilirMantıksız bir bakış açısı. Rolls Royce İngiliz malı ve halkın çoğu alamıyor adamlar yerli üretim bu ucuz olsun diyorlar mı? Zaten açıklamalara göre ucuz model daha sonradan çıkacakmış.
Tasarımı 9/10 tek içini sevmedim beyaz sevmem ben.
Ne diyorsun bre gafil! Halifemizin sarayının doğalgazını halk ödemiyecek de kim ödeyecek hadsiz! Bir abdest al ve gidip Allah'tan af dile ve şükür namazı kıl. Sonra da halk ekmekten 2 ekmek al karnım acıktı soğan kavurcamAha vergi. Yine soyacaklar milleti.
Çamur atmaya gerek yok on numara araç olmuş. Hep bir marka takıntısı... Neyi varmış ki Tesla'nin tasarimsal anlamda? Bine katlayan tasarim harikasi araçlar var. Konu öznel estetik kaygılar değil de bu aracı bu ekonomik şartlar altında kim nasıl alacak olmalı. Yerli ve milli arabaya kaç Türk vatandaşı binebilecek? Tesla'ya da binebilecek adamlar mi binebilecek sadece? Yoksa yüzünün gözünün boyası beni niye ilgilendirsin eğer hiç alamayacaksam...Sanarsın Teslaya rakip çıkıyor
Tasarımı iyiymiş, Egea dan iyidir.
Yav şu ironilerin bitiyor beni yaNe diyorsun bre gafil! Halifemizin sarayının doğalgazını halk ödemiyecek de kim ödeyecek hadsiz! Bir abdest al ve gidip Allah'tan af dile ve şükür namazı kıl. Sonra da halk ekmekten 2 ekmek al karnım acıktı soğan kavurcam
Ne çamur atıyon la AbdurrahmanSanarsın Teslaya rakip çıkıyor
Tasarımı iyiymiş, Egea dan iyidir.
Yapamazlar, o zaman yabancı arabalara da yapmaları gerekir.Bence yerliye teşvik için farklı vergi politikası izlenebilir
Ucuz olsun binelim ama hiç sanmıyorum ucuz olacağını ben şunu anlayamıyorum araba madem tamamen yerli üretim parçalarinı biz üretiyoruz yinede neden pahalı olacakÇamur atmaya gerek yok on numara araç olmuş. Hep bir marka takıntısı... Neyi varmış ki Tesla'nin tasarimsal anlamda? Bine katlayan tasarim harikasi araçlar var. Konu öznel estetik kaygılar değil de bu aracı bu ekonomik şartlar altında kim nasıl alacak olmalı. Yerli ve milli arabaya kaç Türk vatandaşı binebilecek? Tesla'ya da binebilecek adamlar mi binebilecek sadece? Yoksa yüzünün gözünün boyası beni niye ilgilendirsin eğer hiç alamayacaksam...
Buradan oraya giden Türkler kiralamak için verdikleri para ile araba satın alıyor burada 1k araba alsana ?Almanya'da herkes Mercedes ABD de tesla anlamıyorsa burada da herkesin TOGG alacak parası olmalı diye zorunluluk yok.
Ya diyorum işte birbirimiz için yaratılmışız evlenek diyomYav şu ironilerin bitiriyor beni ya