Ankarada yaşıyorum hiç görmedim vallaadanada yaşıyorum gördüm 1 tane
O meydanlar kimin meydanı? Halkın mı siyasilerin mi?la arabayı nasıl görmediniz defalarca meydanlara getirip fotoğraf çektirdiler
1.3 milyona aldik şuanda 2m veriyorlarsize şöyle söyleyeyim enflasyonun olduğu bir üikede kar edemezsiniz
Nata Vega'da var. Ek olarak Beştepe'de görebilirsiniz. (Hem mağazada hem de Külliye'de var diye biliyorum). Mağaza mövenpick otelinin yanında. Eski Renault-Dacia mağazasının yerinde yani. Koç kulelerinin yanı.Ankarada yaşıyorum hiç görmedim valla
Mesaj otomatik birleştirildi:
O meydanlar kimin meydanı? Halkın mı siyasilerin mi?
BAK ÇOK BASİT ANLATICAM 1.3MİLYONA ALIRKEN SERMAYEN EŞİTTİR BİR ARABA İDİ DİMİ ? ŞİMDİDE ARABA 2MİLYON AMA SERMAYEN YİNE BİR ARABA DEĞERİNDE HİÇBRİŞEY DEĞİŞMEDİ1.3 milyona aldik şuanda 2m veriyorlar
kardeşim benim hükümeti hiçbir şekilde desteklemiyorum(akp li deme diye söylüyorum) ama boş yapmayı bırakmalısın birisi olmayan araba demiş sen görmüyorum demişsin sen görmemişsin demek ki biraz evden dışarı çıkAnkarada yaşıyorum hiç görmedim valla
Mesaj otomatik birleştirildi:
O meydanlar kimin meydanı? Halkın mı siyasilerin mi?
Güzel kardeşim ben trafikten bahsediyorumNata Vega'da var. Ek olarak Beştepe'de görebilirsiniz. (Hem mağazada hem de Külliye'de var diye biliyorum). Mağaza mövenpick otelinin yanında. Eski Renault-Dacia mağazasının yerinde yani. Koç kulelerinin yanı.
Öyle deme klasmanında hâlâ Uygun fiyatlı piyasadan haberin yok galiba tarafsız bir şekilde bakiyorum ben gerçekten güzel araç olmuş gidip görün tavsiye ederimBuna bu parayı veren cahildir net başka bir yorumu yok .
Aracın hükümetle alakası yok sen boş yapma asıl. Trafikte hiç görmediğimden bahsediyorum ne kadar zarzevat insanlarsınız ne saldırdınız yakardeşim benim hükümeti hiçbir şekilde desteklemiyorum(akp li deme diye söylüyorum) ama boş yapmayı bırakmalısın birisi olmayan araba demiş sen görmüyorum demişsin sen görmemişsin demek ki biraz evden dışarı çık