POLAT ALEMDAR_
80+ Silver
Aldık nakit aldık zar zor kavga dövüş
Aldık nakit aldık zar zor kavga dövüş
Gayet normal bir durum. Sonuçta her şey dolar endeksli.Ula o kadar da çıkmıştı 950 ye filan alacaktıkgirdi bize baya
bankadan alırsınız diye düşünmüştüm ama sanırım onlar da bayağı bir fark koyuyor. İşte ne yapalım ben de 200 dolar aldım 600tl kaardayım
![]()
Bu fiyatlar ilk duyrulduğunda Togg uzun menzille aynı fiyat olan bir araç şuan 2 milyon. Zam az bile geldi bana, ama mevcut hak kazananları etkilemesi saçma.Ula o kadar da çıkmıştı 950 ye filan alacaktıkgirdi bize baya
yani maksimum o olur zatenParanın değerini koruyoruz ev alacaktık 1 milyon nakit vardı dolar aldık 130 bın TL koydu üstüne he bu kâr değil ama paranın değeri korunmuş oldu enflasyon karşısında
Var var.Cidden hala yerli olduğunu düşünen yok demi?
Önceden alanlar için bişey yok biz almadık misal daha Eylül de vs sıra geliyor o zamana kadar kim bilir ne olurBu fiyatlar ilk duyrulduğunda Togg uzun menzille aynı fiyat olan bir araç şuan 2 milyon. Zam az bile geldi bana, ama mevcut hak kazananları etkilemesi saçma.
Sıfırı olan aracı sıfırından daha pahalıya satamazsınOlsun gelince 1.5 e satarız ya da 2 ye![]()
Size çıktımı? Reis h.oUla o kadar da çıkmıştı 950 ye filan alacaktıkgirdi bize baya
Görmüyoruz değil göremiyorum yada görmüyorum demen lazım olduğun şehire bağlı İstanbul'da görebilirsin meselaDaha uzaya çıkıcaz kardeşim sabret az
Mesaj otomatik birleştirildi:
Trafikte görmüyoruz? Hangi yolda?
Evet knka teşekkür ederiz satmak için aldık ama biz kim kullanmak kimSize çıktımı? Reis h.o
Evet knka teşekkür ederiz satmak için aldık ama biz kim kullanmak kim![]()