Tok sesli klavye önerisi olan?

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,718
Merhaba,
Bilgisayarımda genel bir yükseltme dönemine girdim bu bağlamda 3 veya 4 yıldır bana eşlik eden Saber RGB Klavyemi değiştirmek istiyorum.
Öncelikla klavyem red switch ama çok kötü bir sesi var sessiz değil ama çıkan ses çok plastik lakin yıllardır hiçbir sorun çıkarmadı bana hemen kötülemeyelim.
Bütçem sanırım 3 Bin civarında olabilir piyasayı ve modelleri bilmediğim için esneyebilir bu rakam.
Tok sesli şık duran büyük olmayan saber tam klavye olmasına rağmen çıkıntıları az ve bana göre.
mümkünse numarik tuş takımı olsun çünkü kolaylık sağlıyor.
Evet bu özellikler baz alındığında tok ama sesli olabilir bir klavye arıyorum bu yeni modernizasyon klavyeler hoşuma gidiyo ama işte hiçbir bilgim yok.
Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.

Merhaba,
Bilgisayarımda genel bir yükseltme dönemine girdim bu bağlamda 3 veya 4 yıldır bana eşlik eden Saber RGB Klavyemi değiştirmek istiyorum.
Öncelikla klavyem red switch ama çok kötü bir sesi var sessiz değil ama çıkan ses çok plastik lakin yıllardır hiçbir sorun çıkarmadı bana hemen kötülemeyelim.
Bütçem sanırım 3 Bin civarında olabilir piyasayı ve modelleri bilmediğim için esneyebilir bu rakam.
Tok sesli şık duran büyük olmayan saber tam klavye olmasına rağmen çıkıntıları az ve bana göre.
mümkünse numarik tuş takımı olsun çünkü kolaylık sağlıyor.
Evet bu özellikler baz alındığında tok ama sesli olabilir bir klavye arıyorum bu yeni modernizasyon klavyeler hoşuma gidiyo ama işte hiçbir bilgim yok.
Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.
Numlock kısmı olacaksa seçenekler düşer. AK992 var.
Şunun indirime girmesini bekle. 2.5k ya falan düşüyor vergi dahil.

Aynı markanın 820 prosu .
Kendimde kullanıyorum memnunum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pardon arkadaş akko önermiş..benim bahsettiğim ajazz ak820 pro

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pardon arkadaş akko önermiş..benim bahsettiğim ajazz ak820 pro
link alabilirmiyim.

teşekkürler güzel duruyo siyah rengini değerlendireceğim.
Bende ak820pro kullanıyorum bu arada. Aliexpressde para birimini dolar yaparsanız vergi dahil 65 dolar oluyor. Yaklaşık 2100tl falan ediyor o da. Eğer isterseniz gmk67 toplayabiliriz akko v3 yellow switch ile.
Sesi burda. Veya 5075b modellerine bakabiliriz. 5075b shine olur 5075b dracula castle falan olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,570
Üyeler
183,137
Son üye
1stanbuL
Geri