Neler Yeni

Toplamak mı daha mantıklı yoksa öneri hazır sistem var mıdır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Yusuf can duman
Bütçe
55000
Beyler 55k bütçem mevcut kararsız kaldım tek tek toplama işine mi girsem yoksa hazır sistemden mi yürüsem fikir verecek var mıdır? Önceliklerim şu şekilde
-am5 sistem
-minimum 32 ram
-wifi destekli anakart
-mümkünse 4070 ti super ve ya üstü

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Arda
Hazır sistemde şöyle bir sıkıntı var. Takip etmen lazım, uygun fiyata bulman lazım onda da parçaların hepsinin kaliteli içine sinen parçalar olması lazım. Hazır sistemde de bunu yapamıyosun. Mutlaka birkaç parçanın dandik olması gibi bir şart var sanki hazır sistemlerde.

Toplama sistemde öyle bir şey yok. Git istediğin parçayı, istediğin markayı al. Tamamiyle kendi zevkine ve insiyatifine kalmış. Hele hele parçaları indirimli yakalarsan hazır sistem fiyatına kendi istediğin parçalarla dört dörtlük bir sistem toplarsın. Misal şu an şu anakartın fiyatı çok çok iyi.

Ben bunu alıp sistem toplamaya başlıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Yusuf can duman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hazır sistemde şöyle bir sıkıntı var. Takip etmen lazım, uygun fiyata bulman lazım onda da parçaların hepsinin kaliteli içine sinen parçalar olması lazım. Hazır sistemde de bunu yapamıyosun. Mutlaka birkaç parçanın dandik olması gibi bir şart var sanki hazır sistemlerde.

Toplama sistemde öyle bir şey yok. Git istediğin parçayı, istediğin markayı al. Tamamiyle kendi zevkine ve insiyatifine kalmış. Hele hele parçaları indirimli yakalarsan hazır sistem fiyatına kendi istediğin parçalarla dört dörtlük bir sistem toplarsın. Misal şu an şu anakartın fiyatı çok çok iyi.

Ben bunu alıp sistem toplamaya başlıyorum.
Hangi ürün için fiyat performans yakalarım çok bilgim yok maalesef. Biostar anakarta tövbeliyim ben ya çok kullandım biosu falan çok kötü bir de wifi destekli olması lazım anakartın

Bünyamina

80+ Platinum
58k ya 7500f soğutucu 4070ti super b650 tomahawk 16x2 6000mhx cl30 zoko amiral kasa raijintek 850w platinium psu 600w tek kanaldan verebilmekte. Bu sistemi 2k monitörde kullanmalısın. Bu da ayrı bir dipnot.

Son düzenleme:

Bünyamina

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Yusuf can duman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet öyle. İstediğin parçalar + sağlam ürünlerle birlikte.
Akakçeden deneyim bir paylaşırım ya da önereceğiniz site var mıdır ? ha yukarıda paylaşmışsınız yeni gördüm teşekkür ederim bakıyorum hemen
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet öyle. İstediğin parçalar + sağlam ürünlerle birlikte.
Hocam galax peki iyi midir beni epey götürür mü şöyle minimum 4-5 sene bir de palitin gamerock serisini görmüştüm https://www.akakce.com/ekran-karti/...0q-256-bit-gddr6x-16-gb-fiyati,729209813.html bununda soğutma performansına güzel diyorlar. Galaxa dair hiç bilgim yok ama

Bünyamina

80+ Platinum
Akakçeden deneyim bir paylaşırım ya da önereceğiniz site var mıdır ? ha yukarıda paylaşmışsınız yeni gördüm teşekkür ederim bakıyorum hemen
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam galax peki iyi midir beni epey götürür mü şöyle minimum 4-5 sene bir de palitin gamerock serisini görmüştüm https://www.akakce.com/ekran-karti/...0q-256-bit-gddr6x-16-gb-fiyati,729209813.html bununda soğutma performansına güzel diyorlar. Galaxa dair hiç bilgim yok ama
Galax iyi bir marka. Kartın soğutması iyi. Evet uzun yıllar kullanabilirsin. Fiyat farkı vermene gerek yok.

e398ci

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Murat
Palit daha dün 8 adet stokla Amazon'da 33bin tl idi. Şimdi 36bin tl. Şu anki satıcı garaj online. Acikcasi kartlari bu satıcının alıp 3bin tl farkla sattığını düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Yusuf can duman
Palit daha dün 8 adet stokla Amazon'da 33bin tl idi. Şimdi 36bin tl. Şu anki satıcı garaj online. Acikcasi kartlari bu satıcının alıp 3bin tl farkla sattığını düşünüyorum.
Alıyor mudur bilmiyorum ama garaj online gamegarajın sanırım palitin yetkili satıcısı diye biliyorum. Gamegarajın kasa modelleri ve psuları güven vermiyor ama

e398ci

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Murat
58k ya 7500f soğutucu 4070ti super b650 tomahawk 16x2 6000mhx cl30 zoko amiral kasa raijintek 850w platinium psu 600w tek kanaldan verebilmekte. Bu sistemi 2k monitörde kullanmalısın. Bu da ayrı bir dipnot.
Hocam Galaxy 4070 ti super de 2 farklı model var. Biri ex diğeri ise st uzantılı. Tasarım haricinde performans farklılıkları var mı acaba?

Bünyamina

80+ Platinum
Hocam Galaxy 4070 ti super de 2 farklı model var. Biri ex diğeri ise st uzantılı. Tasarım haricinde performans farklılıkları var mı acaba?
Performans farkı yoktur.

e398ci

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Murat
Alıyor mudur bilmiyorum ama garaj online gamegarajın sanırım palitin yetkili satıcısı diye biliyorum. Gamegarajın kasa modelleri ve psuları güven vermiyor ama
Haklısınız ben de aynı durumdayım. Lakin kasa değişimi yapmıyorlar mt ile yarışmada bu bilgi verildi. Kasa olmasada en azindan psu sevmeme şansı verilmeliydi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,136
Üyeler
161,225
Son üye
Maviş Alkan
Top Bottom