Evet, Uygulama üzerinden kartsız yatır'a tıkladıktan sonra gelen kodu atm'ye girip yatırabiliyorsun.Peki Tosla kartım olmadan Toslaya para yatırabilirmiyim?
Akbank'ın atmlerini kullanınca ücretsiz yükleyebiliyorsun.Papara sorunlarını çözene kadar Tosla kullanmayı düşünüyorum kaç TL kesiyor?
Her ATM'den ücretsiz yükleyebilirsin.Akbank'ın atmlerini kullanınca ücretsiz yükleyebiliyorsun.
Ha onu bilmiyorum ben hâlâ akbank atmlerinden yüklüyorum.Her ATM'den ücretsiz yükleyebilirsin.
Eskiden öyleydi.
EvetPeki Tosla kartım olmadan Toslaya para yatırabilirmiyim?
Evet, Uygulama üzerinden kartsız yatır'a tıkladıktan sonra gelen kodu atm'ye girip yatırabiliyorsun.Peki Tosla kartım olmadan Toslaya para yatırabilirmiyim?
Ne gibi sorunlar yaşıyorsunuz ki? merak ettim, bende papara kullanıyorum ayda yılda bir sitesine giremiyorsunuz o kadar. 2 yılı aşkın süredirde papara kullanıyorum.Papara sorunlarını çözene kadar Tosla kullanmayı düşünüyorum kaç TL kesiyor?
Önce ki e-posta hesabım silindiği için eski hesabıma erişemiyorum ve şuan kullandığım kartı yeni hesabıma adapte edemiyorum.Ne gibi sorunlar yaşıyorsunuz ki? merak ettim, bende papara kullanıyorum ayda yılda bir sitesine giremiyorsunuz o kadar. 2 yılı aşkın süredirde papara kullanıyorum.
ATM'ye nasıl giriyoruz? Mesela hangi aşamadan sonra?Evet, Uygulama üzerinden kartsız yatır'a tıkladıktan sonra gelen kodu atm'ye girip yatırabiliyorsun.
Bunlar sorun değil ki, güvenlik açısından öyle ve bence daha iyi. Üstelik e-posta hesabınız nasıl silindi ki?Önce ki e-posta hesabım silindiği için eski hesabıma erişemiyorum ve şuan kullandığım kartı yeni hesabıma adapte edemiyorum.