Vuudx 80+ Silver Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 2,737 Reaksiyon skoru 1,179 1 Haziran 2020 #1 Abdullah abi son videosunu da bir tane toz filtresi aldığını söylemişti birkaç tane siteden Baktım ama öyle bir toz filtresi bulamadım Lütfen yardımcı olur musunuz
Abdullah abi son videosunu da bir tane toz filtresi aldığını söylemişti birkaç tane siteden Baktım ama öyle bir toz filtresi bulamadım Lütfen yardımcı olur musunuz
Yasin Çelik 80+ Platinum Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 16,128 En İyi Cevap 3 Reaksiyon skoru 21,826 1 Haziran 2020 #2 Nalbura git toz filtresi de al kanka. Sineklik de alabilirsin aynı şey iş görüyor. Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 1 Haziran 2020 İstersen aliexpress'den de alabilirsin; 9.25US $ |Bilgisayar örgü 30CM DIY PVC PC durumda Fan soğutucu siyah toz filtre ağ net kılıf toz geçirmez kapak şasi tozluk 1 meter/lots|Fans & Cooling| - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com
Nalbura git toz filtresi de al kanka. Sineklik de alabilirsin aynı şey iş görüyor. Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 1 Haziran 2020 İstersen aliexpress'den de alabilirsin; 9.25US $ |Bilgisayar örgü 30CM DIY PVC PC durumda Fan soğutucu siyah toz filtre ağ net kılıf toz geçirmez kapak şasi tozluk 1 meter/lots|Fans & Cooling| - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com
T Turkonot 80+ Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 35 Reaksiyon skoru 12 1 Haziran 2020 #3 internete toz filtresi yada fan filtesi yazdığında bulabilirsin