Yardım Tp link archer t3u ping sorunu

Reaksiyon skoru
14
Ya tp link archer t3u var bende. Fakat oyunlarda ms 20-30 arası gezerken her 20-30 saniyede bir 2-5 saniye sürecek şekilde asırı fazla ping oluyor mesela 200-3000 e fln çıkıyor ping neden kaynaklıdır çözümü nedir?

Ya tp link archer t3u var bende. Fakat oyunlarda ms 20-30 arası gezerken her 20-30 saniyede bir 2-5 saniye sürecek şekilde asırı fazla ping oluyor mesela 200-3000 e fln çıkıyor ping neden kaynaklıdır çözümü nedir?
Mümkünse kablolu kullanın. Ne kadar günümüz de usb wireles ler çoğalsa da hiç biri kablolunun yerini tutmuyor yani cat6. Kısacası çekimi tam sağlayamıyor olabilir. Arada mesafe varsa modeme uzaksanız bu durum normal olabilir. Anlık ping yükselmeleri gibi.

Mümkünse kablolu kullanın. Ne kadar günümüz de usb wireles ler çoğalsa da hiç biri kablolunun yerini tutmuyor yani cat6. Kısacası çekimi tam sağlayamıyor olabilir. Arada mesafe varsa modeme uzaksanız bu durum normal olabilir. Anlık ping yükselmeleri gibi.
Modeme en fazla 3 metre sadece oda farkı var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnterneti odama taşımak istiyorum fakat Salonda internetin giriş kısmı benim odamda yok onun için bi dönüştürücü arıyorum fakat iDönüstürücünün sminide bilmedigimi için bulamıyorum

Modeme en fazla 3 metre sadece oda farkı var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnterneti odama taşımak istiyorum fakat Salonda internetin giriş kısmı benim odamda yok onun için bi dönüştürücü arıyorum fakat isminide bilmedigimi için
Asıl modem den kaynaklı olabilir mi sorun ? Modemin güncelleme gibi bir durumu varsa net hızının düşmesi ping çıkması durumun da sizin kullandığınız cihazı etkiler. İnternet sağlayıcısını arayıp modem güncellemem var mı demeniz yeterli.

Geri