TR 2. EL İPHONE 14 PRO ALINİR MI

phxey41

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
258
Bi akrabamın yakın arkadaşi 3-4 aydır yatıyomuş telefon
Pil sağlığı 89
Kullanım temiz ve çiziksiz
46k demis ama arkadas ayağı falan 42-44 bandına düşer
İphone 13-14-15 pro arıyorum ama yd harici yok ya da full 2. El telefoncularda allah bilir neler yapiyolar
Bu telefonun sağlam oldugunu varsayarak yorum yaparsak iyi olur
Alirsam tekrar neye bakmam konusunda destek isterim

Cihaz temizse 42bine alınırda. En kolayda yakın çevre kazıklanır. Ona dikkat et. Telefonu al bi telefoncuya satmaya götür. O bakıp inceler ne sıkıntısı varsa söyler fiyat kırmak için

Cihaz temizse 42bine alınırda. En kolayda yakın çevre kazıklanır. Ona dikkat et. Telefonu al bi telefoncuya satmaya götür. O bakıp inceler ne sıkıntısı varsa söyler fiyat kırmak için
Ya da benim bi arkadasim var telefoncu direkt onunla gidicem o baksin soylesin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

44olursa yine okey olur mu
Cunku 2.el bu kadar yuksek pil denk gelmedim sahibinden de falan

Ya da benim bi arkadasim var telefoncu direkt onunla gidicem o baksin soylesin

44olursa yine okey olur mu
Cunku 2.el bu kadar yuksek pil denk gelmedim sahibinden de falan
Pili düşük ya hiç yoktan 90 üstü olaymış. Kozmetiği çok çok iyiyse 44te olabilir

Pili düşük ya hiç yoktan 90 üstü olaymış. Kozmetiği çok çok iyiyse 44te olabilir
Dedigim gibi pro yok ztn yd harici 2. Ellerde. Baktigim kadariyla 70lerde pil 2 yil kullanilan bi telefona gore 89 bence gayet iyi

Dedigim gibi pro yok ztn yd harici 2. Ellerde. Baktigim kadariyla 70lerde pil 2 yil kullanilan bi telefona gore 89 bence gayet iyi
Ama ayni zamanda iphone da bilmiyorum 89 konustugum kisilere gore iyi fiyat olarakra okey gibi duruyo sende mantikli diyosun

.

Son düzenleme:
Geri