- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 20,257
Arkadaşlar kronik sorunlu deniyor ama ben 120GB ve 240GB'den şüpheleniyorum sadece. Bu SSD'yi kullananlar kanıtıyla beraber Sağlık değerlerini atabilirler mi?
Ben 500GB'lık modelini kullanıyorum. Okuma yazma hızı vaadedilen düzeyde. Sıcaklık olarak maks 55 derece gördüm. Sağlığına bakmadım. Telde olduğum için kanıt paylaşamıyorum maalesef. Ama OCZ RC500 serisinde sorun yaşayan bir kişiye dahi rastlamadım henüz.Kullanan varsa TOSHIBA OCZ 250GB RC500 NVMe M.2 SSD'yi de kullanan varsa sağlık durumunu ve okuma/yazma değerlerini atarsa iyi olur.
Bende 240GB Modelinde sorun yaşayan gördüm sadece TR200 Modelinde.Ben 500GB'lık modelini kullanıyorum. Okuma yazma hızı vaadedilen düzeyde. Sıcaklık olarak maks 55 derece gördüm. Sağlığına bakmadım. Telde olduğum için kanıt paylaşamıyorum maalesef. Ama OCZ RC500 serisinde sorun yaşayan bir kişiye dahi rastlamadım henüz.
Bilgilendirme için sağolun hocam. Bazen bu modelden öneriyorum adamlara sorunlu önermeyelim diye yazdım. Ufak bir araştırma yaptım yazdığım modelde sorun yaşayana rastlamadım.Ben 500GB'lık modelini kullanıyorum. Okuma yazma hızı vaadedilen düzeyde. Sıcaklık olarak maks 55 derece gördüm. Sağlığına bakmadım. Telde olduğum için kanıt paylaşmıyorum maalesef. Ama OCZ RC500 serisinde sorun yaşayan bir kişiye dahi rastlamadım henüz.
Daha belli değil. Acelen nedir?alınır mı yani pek anlamam da
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
iyiyse alıyorum o zaman bu 500 gb lik olanı
acelem yok zaten 1 hafta sonra alacağım da sistemi bi iyice oturtayım istedimDaha belli değil. Acelen nedir?
4-5 Gün bekleyeceğim daha.