Yılan Serdar 3T
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Burası Muğla Marmaris açıkçası buraya bir ateş atsalar her yer yanar çünkü bura adımını atığın yer ağaç zaten.
kanka bilmediğimiz olaylar biz nasıl olduğunu bilemeyizSaraya günlük 10 milyon harcamak yerine yangın söndürme helikopteri almazsak olacağı bu. Koskoca Türkiye Cumhuriyeti, pardon "Şahsım" mı demeliydim yoksa? Bir yangını bile söndüremiyor mu? Tamam öyle kolay bir şey değil tabii ki lâkin böyle şeyleri gördükçe aklıma bunlar geliyor.
Kanka bizim haklar çoktan yenildi ama maalesef.kanka bilmediğimiz olaylar biz nasıl olduğunu bilemeyiz
uğraşıyor olabilirler
boşuboşuna hak yemeyelim
eğer bir şey yapmadıkları ortaya çıksın net bir şey üstünden konuşalım şu anda onlara şans dilemeliyiz
Dostum 18 yıldır bilmediğimiz olaylar var deyip susuyoruz. Gelinen hal nasıl herkes görüyor. Bazı şeyleri konuşmaktan korkmamak lazım artık.kanka bilmediğimiz olaylar biz nasıl olduğunu bilemeyiz
uğraşıyor olabilirler
boşuboşuna hak yemeyelim
eğer bir şey yapmadıkları ortaya çıksın net bir şey üstünden konuşalım şu anda onlara şans dilemeliyiz
Güçlü olanın düşmanı çok olurbu gece ben nasıl yatacam bilmiyorum heryerde yangın çıktı bugün
gerçekten ya yanarsam korkusu yaşıyorum evet
trabzonda yangın başlamış şimdi
gerçekten türk halkına rahat yok
İstanbul olamaz. İstanbulda ağaç yok beton orman.Bir hatay yanıyor bi trabzon Sıra nerede acaba?
İnşallah sorunlar bir an önce çözülür
Geliyom.bäyäm buradada toki agaclari var tirmanak gel
Sözde şeriat derken ?sozde seriat
Rize'ye gelmez inşallah.Bir hatay yanıyor bi trabzon Sıra nerede acaba?
İnşallah sorunlar bir an önce çözülür